Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
izguldīšana,  auto stāvvieta, kamin, kamīnu zāle, banketzāles, banketu zāle Maskavas ielā, banketu zāle, banketi

JSA Europe, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Jaunmārtiņi, viesu nams

"Jaunmārtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Viesu māja, naktsmītnes ar 4 divvietīgām un viena trīsvietīgu istabiņām. Telpas semināriem, banketiem, viesībām, (līdz 25 personām). Telts vietas, treileru vietas. Pikniku vietas. Kubuls, kubls, burbuļkubuls, džakuzi. Laukums sportam. Peldvieta. Makšķerēšana. Pastaigu taka mežā. Egļu dārzs - Ziemassvētku eglītes - izvēle un ciršana. Atpūta

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rauna, Rīgas 2a, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi

Jelgava, ceļojumu kuģis

Rīga
Banketi . svinības, jubilejas, atpūta uz ūdens. Banketi uz ūdens. Telpas kāzām uz kuģīša., Banketi uz ūdens. Banketi uz ūdens. Kuģītis pa Daugavu. Upe, river.

Jūra, restorāns

Dzintaru prospekts 2, Jūrmala, LV-2015
, banketu, izbraukuma bankets, izbraukuma banketi , apkalpojam banketus, banketu zāle, kafejnīcas bāri, banketi , svētki līdz 400 cilvēkiem.

Jūrmala, restorāns

Jomas 47/49, Jūrmala LV-2015
Telpu īre, banketi . Kāzu svinības. Atpūta, nakšņošana, tūrisms, sports, viesnīca Jūrmalā.

KUKUrukuku, SIA

Tallinas 21, Jūrmala LV-2011
Informācija no uzņēmumu reģistra
ZL.LV iesaka

Kafejnīca Pie Ērikas, SIA Jaunais Averss

Lakstīgalu 38, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Pieņemam pasūtījumus pusdienu piegādei ofisiem Ķekavas novadā. Galdu klāšana. Ēdienu pasūtīšana svinībām.

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Kaspars Lauris, IK

Bērzciems, "Lauri" , Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Brīvdienu māja, atpūta ar ģimeni, viesu nams, pirts, banketi pie jūras, Kurzemē, Bērzciemā.

Kaķītis, SIA, Viesu nams

Kalna 4, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Viesu nams, viesnīca, viesu nams, naktsmītnes, atpūta, atpūta ģimenei, atpūtas bāze, banketi , bankets

Kaļķu vārti, naktsklubs

Kaļķu 11b, Rīga, LV-1050
Banketi , telpu īre, (noma)., Slēgti vakari, dzimšanas dienas ballītes, slēgti banketi , korporatīvie banketi , pasākumi, izlaidumu vakari
Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.