Betona bloki, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
, Fibo pamatu bloki , starpsienu bloki , ārsienu bloki , pārsedzes, skurstenis, FIBO skurstenis, Maxit,, remonts, grīdas izbūve, betona grīdas remonts.

Security Technology, SIA

Dārzu 77-57, Rēzekne, LV-4601
Nano pārklājums krāsotām virsmām, gāzbetona blokiem, ķieģeļiem, celtniecības apģērbam, ierīcēm, betona

Siguldas bloks, SIA

"Vidzemes šoseja 47. km" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2140
sienu bloki (dobie) dekoratīvie sienu bloki (pilnie) betona cepurītes, dobtie pārseguma paneļi, pagraba, Betona bloki .
1

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā darbības pamatvirzieni ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. 1993. gadā uzsākta bruģakmens, keramzītbetona sienas bloku, grodu un citu betona izstrādājumu ražošana. Bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, grodi u.c. tiek ražoti no attiecīga betona maisījuma ar vibropresēšanas metodi. Šī metode ļauj iegūt precīzas izstrādājumu ģeometriskās formas, vajadzīgo spiedes un sala izturību. Ražošanā tiek lietoti sertificēti vietējie materiāli, saistviela – cements, pildvielas - skalotas smiltis. Produkcija tiek izgatavota ar vai bez krāsu pigmentiem. Ražotā produkcija ir ekoloģiski tīra un plaši lietojama.

  • 1 Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

Ventum, SIA

Muitas 3d, Daugavpils LV-5401
Ventum, celtniecības materiāli, siltumizolācija, vate, putu polisterols, bloki , ķieģeļi, keramzīts, uzkausējamais

Vidzemes betons, SIA

Priekuļi, Muižas 10, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Betons, Betona ražošana, pamata bloki . Javas ražošana. Betona javas ražošana. Transportbetons., Pamatu bloki . Betona grīdas. Betona grīdu izbūve. Betona LEGO bloki Cēsis.

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

Zolcha, IK

Kuldīgas 47-24, Ventspils, LV-3601
bruģis, bruģa cenas, šķembas, bruģakmens flīzes, betona bruģis cena, bruģis cena m2, smiltis, betona , bloki , betona izstrādājumi, akmens bruģis.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.