Ceļubūve

Drukāt
Banner 1050x80
1

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Būvgružu izvešana, laukumu tīrīšana, meža ceļu un piebraucamo ceļu izbūve, būvēšana un greiderēšana., Ceļu , autoceļu, lielceļu, laukumu, skvēru būvniecībai veicam smilts piegādi visā Latvijā.
  • 1 Ceļu un tiltu būve, uzturēšana
2

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas
  • 2 Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

A.M.Company, SIA

Dzirnavu 20, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "A.M. Company" nodarbojas ar ceļa zīmju izgatavošanu, uzstādīšanu, ceļu asfaltēšanu un ceļu marķēšanu. Darbojamies Latgales reģionā - Daugavpils, Krāslava, Rēzekne, Preiļi, Jēkabpils.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

AL & M, SIA

"Ziediņi" , Pilskalnes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5447
Mežizstrāde, mežistrādes pakalpojumi Daugavpilī, Latgalē. Forvardera pakalpojumi, kokvedēja pakalpojumi. Šķelda, šķeldas ražotne Latgalē. Šķeldas tirdzniecība. Krūmu izciršana. Aizaugušu lauku, lauksaimniecības platību izciršana. Šķeldošana, šķeldošanas materiālu, šķeldas skaidu iepirkšana. Meliorācijas darbi. Meliorācija.
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Latgales Ceļdaris, SIA

Mendeļejeva 21, Daugavpils, LV-5410
Ceļu būve . Autoceļu būve . Asfaltēšana. Asfaltbetona ražošana, ieklāšana. Latgales reģions.

Labiekārtošana-D, SIA

1.pasažieru 6, Daugavpils, LV-5401
Ceļu būve , ceļu uzturēšana, tehnikas noma, ceļu remonts., Ceļu un trotuāru remonts, ierīkošana. apbedīšanas pakalpojumi, kapu rakšana, kapavietu ierīkošana.

BauForm, SIA

Motoru 4u, Daugavpils, LV-5401
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

De Lana K, SIA

Saules 32, Daugavpils, LV-5401
apmācība, ekskavatora, ekskavatora vadītāju apmācība, kombainu, kombainu vadītāju apmācība, autogreideru, ceļu

De LANA Pluss, SIA

Saules 32, Daugavpils, LV-5401
Auto skola, autoskolas, autoskola, vadītāju apmācība, kursi, šoferu kursi, šoferu apmācība, kategorijas A; B; C; D; E; 95 kods, traktoru vadītāju apmācība, ekskavatora, ekskavatora vadītāju apmācība, kombainu, kombainu vadītāju apmācība, autogreideru, ceļu būves un uzkopšanas tehnikas vadītāju apmācība, meža tehnikas vadītāju apmācība,

Latwork, SIA, Veikals

Alejas 86-29, Daugavpils, LV-5401
pavāru apģērbi, pavāru bikses, lietusmēteļi, lietus kostīmi, ziemas jakas, aizsargvestes, signālvestes, ceļu , lietošanas uzroči, siltās darba cepures, norobežojošas lentas, apģērbi mežizstrādes darbiniekiem, apģērbi ceļu
Ceļu, tiltu, ielu un laukumu projektēšana un būvniecība, uzturēšana, grants ceļu profilēšana, segumu atjaunošana. Papildus šajā nozarē uzņēmēji piedāvā nodrošināt asfalta, smilts, grants un pretslīdes materiālu piegādi.