Ceļu būves tehnika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
, granīta tīrīšana ar smilšu strūklu, bruģa, ķieģeļu tīrīšana ar strūklu, koka tīrīšana ar strūklu, ceļu , sabiedriskās ēkas, Industriālie risinājumi, Naftas rezervuāri, saldētavas, Kuģubūves materiāli, laivu būves

Kvinta BCL, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Labiekārtošana, apzaļumošana, bruģēšana, ceļu būve, zemes darbi, bruģa klāšana, tehnikas noma, būvtehnikas

MC Alfa, mācību centrs

Raiņa bulvāris 25-522, 5.st., Rīga, LV-1050
traktorvadītāju apmācība, TR1, TR2, TR3, TR4, mežatehnika, frontālie iekrāvēji, traktortehnika, ceļa būves , tehnika , kursi ar ESF finansējumu, bezmaksas kursi, Google Ads pamati, MS Excel kursi, semināri, E-mācības
1

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
, pārkraušanas tehnika ostām, ostu pārkraušanas tehnika , autoceltņa noma, autoceltņa īre, autoceltņa, noma, cēlējtehnikas īre, celtniecības tehnika , Demag AC-40-1, Kato RR-500S, celtniecības tehnikas noma
  • 1 Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Mieļēni, ZS

"Lejasdzeguzes", Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
ekskavators, pašizgāzējs, pašizgāzēja, buldozers, buldozeri, buldozeru, buldozera pakalpojumi, noma, tehnika , Ceļu būve, šķembas, laukumu iekārtošana, izveide, stāvlaukumu izbūve, būve. Ceļa remonts.
2

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Parts And More, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
tiltu rezerves daļas, ātrumkārbu rezerves daļas, ZF, Carraro, Dana, Spicer, CLARK-HURTH, rezerves daļas ceļu , būves un celtniecības tehnikai, rezerves daļu tirdzniecība un piegāde.

ProfTehnika, SIA

Daugavgrīvas 93, Rīga, LV-1007
Ceļu būves tehnika . Mini iekrāvēji. Iekraušanas tehnika . Izkraušanas tehnika . Riteņu ekskavatori.

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

SD-Serviss, SIA

Avotu 67, Rīga LV-1009
ceļu marķējums, ceļa horizontālie apzīmējumi, ceļu drošības aprīkojums, ceļu (ceļa) drošības palīglīdzekļi, Ceļu , ceļa marķēšanas krāsas.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

V.E.S.D., SIA

Ganību dambis 22F, Rīga, LV-1045
asfaltu pārvešana, vesd, v.e.s.d, būvmateriāli, celtniecības un remonta darbi, iekraušana un izkraušana tehnika , Ceļu un tiltu būve, uzturēšana.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

VJV Auto, SIA

Jaunmārupe , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
pārvadāšana, lielas kravas, lielu kravu pārvadāšana, liela kravnesība, dārzu būve, dārzu ierīkošana, ceļu
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Wirtgen Latvia, SIA

Ādažu 28, Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Celtniecības tehnika . Būvtehnika. Ceļu būves tehnikas, būvtehnikas, celtniecības tehnikas noma., Ceļu būves darbi. Bruģēšana, Asfaltēšana. Gruntsūdens līmeņa pazemināšana.