Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Rockmole, SIA

Stacijas 21 k.2-3, Jūrmala LV-2008
ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas, pieslēgšana centrālajiem tīkliem,lietusūdens novadīšanas sistēmas

Janex-būve, SIA, Celtniecības un remonta darbi

Pulkveža Brieža 93b-26, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: SIA "JANEX - BŪVE" - celtniecības un remonta darbi Siguldā.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Sidornekovs Sergejs, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar pieredzi ārvalstīs,veiks apmešanas darbus no A-Z. Iekļaujos noteiktajos termiņos, visi darbi tiek veikti ar augstu kvalitāti par pieņemamām cenām. Aicinu sadarbībai!

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

LabiPamati.lv

Optimizēti būvniecības risinājumi
Nākotnes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts:

Nepārmaksā par pamatiem! Kvalitatīvi betonēšanas un celtniecības pakalpojumi līdz par jūsu mājas jumta korei un atslēgas slēdzenei. Sniedzam arī kvalitatīvas konsultācijas. Sadarbībai atvērti!

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi (ar darba stāžu arī ārvalstīs) veic kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti.

Latbuv 1

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Fasādes darbi ✓ Ēku krāsošana ✓ Ēku restaurācija ✓ Māju un telpu remontdarbi ✓ Iekšdarbi ✓ Žogu remonts ✓ Angāru un noliktavu remontdarbi Apraksts:

Pieredzējušu būvnieku komanda paveiks pilna cikla būvdarbus no pamatiem  līdz atslēgai, Sniedzam konsultācijas par labākajiem celtniecības risinājumiem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Garantija paveiktajam, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas- tās ir mūsu prioritātes. Sadarbībai atvērti.

Māja Tev, SIA

Baltā 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "Māja Tev" ir sertificēts būvniecības uzņēmums, kas dibināts 2006.gadā. Esam izveidojuši stabilu profesionāļu komandu, kas būvniecībā spēj sasniegt izcilus ilgtermiņa rezultātus, apvienojot radošumu, tehniskās zināšanas un pieredzi. Uzņēmuma galvenais darbības pamatvirziens ir Moduļu māju un Privātmāju būvniecība izmantojot gan standarta, gan individuāli, katram klientam veidotus projektus. Būvniecībā izmantoto materiālu izvēle ir klienta ziņā – mūsu uzdevums ir ieteikt labāko un ērtāko risinājumu ņemot vērā klienta, vides un projekta specifiku.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Gretta-V, SIA

Jupatovkas 8b, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Kvalitatīvi celtniecības un remonta darbi Latgalē. Autopacēlāja pakalpojumi. 

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Kristers Pukšto, IDV

Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Veicam dažāda veida kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām, galvenokārt Ziemeļvidzemē no piejūras līdz Valkai. Sadarbībai atvērti.

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Nodarbojamies ar dažādiem būvniecības, demontāžas darbiem, pārsvarā komunikācijas ūdens, kanalizācija, siltumtīkli, rakšanas un grunts pārvietošanas darbi. Uzņēmums patstāvīgi paplašina savu tehnikas klāstu ar kuru sniedzam dažādus zemes darbu pakalpojumus. Šogad iegādājāmies Augsnes Rekultivācijas frēzi.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

ToUnDa, SIA

Zvejas 19, Rīga, LV-1030
Apraksts:

Uzņēmums "ToUnDa" darbojas ģeosintētikas nozarē kopš 2011. gada.  Piedāvājam vadošo Eiropas ģeosintētikas ražotāju materiālus, sniedzam konsultācijas klientiem par nozarē pieejamajiem materiāliem un to izmantošanu būvniecībā, veicam materiālu instalāciju.  Mūsu specializācija ir HDPE membrānu un plātņu kausēšana, LDPE, LLDPE un PVC membrānu kausēšana, kā arī citu ģeosintētisko materiālu instalācija, kas nodrošina ģeomembrānas funkcijas darbību.  Mūsu darbu pamatā ir optimālu risinājumu rašana klientiem, konsultācijas un precīza darba veikšana.

RoofTech+, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvu privātmāju būvniecību, specializējamies koka karkasa ēku būvniecībā, kā arī jumtu montāžā. Atvērti sadarbības partneriem. Par mūsu darbiem - sīkāk Facebook lapā!

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.