Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bruzgules Vijas ārsta ginekologa prakse

Bērzu 5-313, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Vija Bruzgule, ginekologs Bruzgule, ginekologs Aizkrauklē, grūtnieču uzskaite, cikla traucējumi, ginekoloģiskā izmeklēšana. Aizkraukle. Pieņemšana pēc pieraksta.

Kardiologs Daugavpilī Arčils Gersamija

Alejas 96a, Daugavpils LV-5401
Kardiologa konsultācijas, elektrokardiogramma, elektrokardiogrāfijas izmeklēšana, ārsts kardiologs, medicīnas doktors, kardiologs, kardiologs Daugavpilī, kardiologa konsultācijas Daugavpilī, elektrokardiogramma Daugavpilī, elektrokardiogrāfijas izmeklējumi.

Simeda, SIA

Raiņa bulvāris 24, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Preiļi, mājas aprūpe Preiļos, mājas aprūpe, medicīniskā mājas aprūpe, injekcijas, pārsiešana, fizioterapeits, medicīniskā mājas aprūpe guļošiem pacientiem, medicīniskā mājas aprūpe cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, izgulējumi, sistēmas, medicīniskā mājas aprūpe, Līvāni, Preiļi, Viļāni.

Dr. Arnis Barks, privātprakse traumatoloģijā un ortopēdijā

Klostera 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Dr. Arnis Barks privātprakse traumatoloģijā, ortopēdijā, traumatologs-ortopēds, traumatologi-ortopēdi, ārsti, ārsts, ārsta prakse, medicīna, traumatologs Cēsīs, ortopēds Cēsīs, sertificēts, traumatologs Valmierā, ortopēds Valmierā, traumatologs Smiltenē, ortopēds Smiltenē, Vidzemē, plecu, ceļu locītavu artroskopija, ceļu

Dr. Arnis Barks, privātprakse traumatoloģijā un ortopēdijā

Dakteru 14, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Dr. Arnis Barks, privātprakse traumatoloģijā un ortopēdijā

Gaujas 10, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Dr. Arnis Barks privātprakse traumatoloģijā, ortopēdijā, traumatologs-ortopēds, traumatologi-ortopēdi, ārsti, ārsts, ārsta prakse, medicīna, traumatologs Cēsīs, ortopēds Cēsīs, sertificēts, traumatologs Valmierā, ortopēds Valmierā, traumatologs Smiltenē, ortopēds Smiltenē, Vidzemē, plecu, ceļu locītavu artroskopija, ceļu

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.

Ģimenes pēdu veselības centrs, Foot.in, SIA

Lāčplēša 59, Rīga LV-1011
Galvenie pakalpojumi podoloģijā:: ✓ Pēdu aprūpe/ ārstnieciskā pēdu aprūpe ✓ Podologa konsultācija/ sertificēts podologs ✓ Bērnu/ pusaudžu pēdu ādas un nagu aprūpe ✓ Kārpu/varžacu apstrāde ✓ Ieauguša naga korekcija ✓ Ortoniksija (naga koriģēšanas sistēmas) ✓ Naga protezēšana ✓ Apavu dezinficēšana ✓ Pēdu masāžā/reflektorā pēdu masāža ✓ Roku nagu apstrāde ✓ Fizioterapija/ fizioterapeita pakalpojumi ✓ Individuālas nodarbības ✓ Rehabilitācija

Veita U. privātprakse psihiatrijā, Filiāle

Sudrabu Edžus 10-318, Jelgava LV-3001
Par mani:

Uldis Veits, sertificēts psihiatrs ar vairāk kā 40 gadu darba pieredzi savā nozarē. Veicu konsultācijas, diagnostiku un ārstēšanu pie garastāvokļa, miega traucējumiem, depresijām, trauksmes un nemiera, aizkaitināmības, baiļu sajūtām, satraucošiem pārdzīvojumiem, sadzīves un novecošanās izraisītām uzvedības un garīgām problēmām. Ārstēšanā var tikt izmantotas medikamentozas un psihoterapeitiskas metodes.

ZL.LV iesaka

Oses M. ģimenes ārsta prakse

Lone, "Pagastmāja" , Saukas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5224
Apraksts:

Māras Oses ģimenes ārsta prakse sniedz ārstniecības pakalpojumus Saukas pagastā, Jēkabpils novadā.

Ārstes darba laiks: P. T. PT. 8-12; O. 14-18; C. 15-19. 

ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Uroloģija ✓ Nefroloģija ✓ Hemodiālīze ✓ Ķirurģija ✓ Bērnu ķirurģija ✓ Proktoloģija ✓ Ginekoloģija ✓ USI diagnostika ✓ Kardioloģija ✓ Endokrinoloģija ✓ Onkoloģija ✓ Fizioterapija ✓ ĶĪmijterapija ✓ Mamoloģija ✓ Laboratorija ✓ Anestezioloģija

Aijas Klaubergas ģimenes ārsta prakse

Nīcgales 5-324, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ģimenes ārste, ģimenes ārsta prakse Purvciemā Dr. Aija Klauberga.

Solvitas Martinas ārstnieciskās pēdu aprūpes privātprakse

Raiskuma 1, Rīga, LV-1006
Apraksts: Sertificēts podologs ar maģistra grādu Veselības zinātnē, medicīnisko izglītību un pieredzi veic ārstniecisko pēdu un nagu aprūpi, ārstēšanu, ārstniecisko pedikīru, apavu dezinfekciju. Droši zvaniet un jautājiet! Sniegšu atbildes un risinājumus jūsu problēmām. Ir iespēja veikt apavu dezinfekciju ar ierīci KLENZ.

Solvitas Martinas ārstnieciskās pēdu aprūpes privātprakse

Gaujas 13/15, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Sertificēts podologs ar maģistra grādu Veselības zinātnē, medicīnisko izglītību un pieredzi veic ārstniecisko pēdu un nagu aprūpi. Droši zvaniet un jautājiet! Sniegšu atbildes un risinājumus jūsu problēmām. Ir iespēja veikt apavu dezinfekciju ar ierīci KLENZ.

Beķera V. ārsta prakse ķirurģijā

Bastiona 24-3.st., Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi::

„Dr. Venta Beķera privātprakse ķirurģijā” sniedz ambulatorās konsultācijas un veic ķirurģiskās operācijas.

Ārsts-ķirurgs:

Sertificēts ķirurgs ar 20 gadu pieredzi Valmierā. Latvijas Ķirurgu Asociācijas biedrs ar 20 gadu pieredzi neatliekamajā un plānveida ķirurģijā. "Dr. Venta Beķera privātprakse ķirurģijā" piedāvā plašu operāciju klāstu. Kopumā veiktas vairāk kā 7000 operācijas, gadā ap 400 operācijām.

Dinsbergas klīnika, SIA

Skanstes 52, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Klīnikas piedāvājumi. ✓ Ginekoloģiskās konsultācijas. ✓ Diskrēti pilna spektra ginekoloģijas pakalpojumi pēc Eiropas vadošo klīniku standartiem. ✓ Endokrinologa konsultācijas. ✓ Visaptveroša pieeja sievietes reproduktīvās veselības vajadzībām visasdzīves garumā. ✓ Dermatologa pakalpojumi. ✓ Dermatologa konsultācijas un lāzerprocedūras. ✓ Ultrasonogrāfijas izmeklējumi. ✓ Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, ultrasonogrāfija olvadu caurlaidības. pārbaudei, histerokontrastsonogrāfija dzemdes dobuma pārbaudei, ultrasonogrāfija grūtniecēm. ✓ Ķirurga, flebologa, proktologa konsultācijas un ārstēšana. ✓ Konsultācijas un diagnostika. Kāju vēnu duplekssonogrāfija. Proktoskopija. Ķirurģiskās manipulācijas. Skleroterapija. Lāzerprocedūras. ✓ Uztura speciālista konsultācijas. ✓ Grūtniecības laikā, pēc grūtniecības un jo īpaši menopauzes laikā svarīgi ievērot atbilstošu diētu, lai justos labāk. ✓ Sertificēta fizioterapeita konsultācija. ✓ Sertificētā fizioterapeite konsultē un strādā ar sievietēm, kuras ikdienā veic statistisku darbu un noslogo muguru, plecu un kakla zonu. ✓ Laboratoriskie izmeklējumi.

Detox, SIA

Kārļa Mīlenbaha 18, Rīga LV-1050
Apraksts: "Detox" ir privāts medicīnas centrs, kas sniedz stacionāro un ambulatoro narkoloģisko palīdzību. Klīnika speciālisti veic alkoholisma un narkotiskās atkarības ārstēšanu ar modernām un starptautiski atzītām metodēm, tajā skaitā, izmantojot preparātu Naltrexone, kas palīdz izvairīties no opiātatkarības recidīvu atkārtošanās. Medicīnas centrā "Detox" ir iespējams iziet detoksikācijas procedūru, saņemt konsultācijas un patiesu informāciju par jebkura veida ķīmiskās atkarības ārstēšanas metodēm, kā arī sastādīt individuālu ārstēšanas plānu. Palīdzība narkomāniem un alkohola atkarīgiem tiek sniegta anonīmi un jebkurā diennakts laikā.

Surdovest, SIA

Ieriķu 20, Rīga LV-1084
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest:

Nosaukums "Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otolaringologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām - iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tajā skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci, un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Audžes L. ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā

Rūpniecības 20 k.7-1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Audžes A. ārsta prakse neiroloģijā

Rūpniecības 20 k.7-1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Ginekoloģiskais centrs , ginekoloģija, ginekologs Cesvainē, ārsta prakse ginekoloģijā, Ligitas Audžes