Dārza tehnika

Drukāt

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, Dārzam: Dārza tehnika , dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Iltas dārzi, SIA

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Ziedu tirdzniecība, floristika

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti

 

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
Sortiments:

Mūsu sortiments ir nepārtrauktā attīstībā – sekojot līdzi tirgus tendencēm, cenšamies būt elastīgi un piedāvāt mūsu klientiem arvien jaunus un interesantākus produktus. Produktu sortimenta vidējais artikulu skaits sniedzas jau trijos tūkstošos – mūsu klientiem ir, ko izvēlēties! Mūsu produktu klāstā ir pasaulē atzītu ražotāju populāri un kvalitatīvu produktu tēlu ieguvuši zīmoli – Data Copy, Pioneer, HP, Kaskad, Image, Bong, Conqueror, Keyakolor, Curious Collection, Galerie Art, tom&otto, Scandia 2000 Smooth, Scandia 2000, Cyclus, Invercote, Smurfit, Munken, Arctic Volume, Winter, Fasson, Avery Graphics, Epson, Serla, Lambi, Katrin.

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Gluds mauriņš, ziedošas dobes, apcirpts dzīvžogs, skaista ainava.. Nekas no tā nesanāks, ja jums nebūs piemērotas dārza tehnikas un inventāra. Noderēs benzīnzāģi, dārza šķēres, laistīšanas iekārtas, trimmeri, zāliena pļāvēji, traktoriņi un raideri, bet pavasarī, rudenī un ziemā - kultivatori, zemes frēzes, krūmgrieži, lapu savācēji, sniega pūtēji. Tiek piedāvāts arī dārza tehnikas serviss.