Darba aizsardzība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Irve, SIA

Satekles 7, Rīga, LV-1050
ādas izstrādājumu tīrīšana, kažoku tīrīšana, kreklu mazgāšana, veļas mazgāšana, gultas veļas mazgāšana darba , apģērbi, darba apģērbu noma, kreklu šūšana, uzvalku šūšana, korporatīvais apģērbs..

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

JP Solutions, SIA

Trikātas 10, Rīga, LV-1026
drošības margas, texora, Iekares, kritienu apturošs inventārs, cilpas, štropes, Iierīces un piederumi darba

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Jackal, SIA

Brīvības gatve 357, Rīga LV-1024
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība

Jelkatex, SIA

Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga, LV-1026
Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi; ražošana

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60B, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

JurTec, SIA

Valērijas Seiles 9-46, 2.st., Rīga LV-1019
inspekcija, darba strīdi, darba strīds, darba līgumi, atjaunošana darbā, Valsts zemes dienests, Būvvalde, Personas datu aizsardzība , aizsardzības pakalpojumi, aizsardzības speciālists.

Jurmar, SIA

Čiekurkalna 1. līnija 84-203, Rīga LV-1026
Darba aizsardzības konsultācijas, darba drošība

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3A, Rīga, LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" nodrošina::

Būvgružu izvešanas saskaņošana klientam izdevīgos laikos Nolietotu, vecu koka mēbeļu izvešana Profesionālu krāvēju pakalpojumi Ātra un kārtīga darbu izpilde Būvgružu nogādāšana atkritumu pārstrādes vietā/ izgāztuvē Strādājam arī brīvdienās, pielāgojoties klientam ērtam darbu veikšanas laikam Būvgružu izvešana Rīgā un visā Latvijā. Izdevīgas būvgružu izvešanas cenas