Darba drošība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Reklāmas aģentūra, dizains, digitāldruka, prezentreklāma, maketēšana, sietspiede, WEB dizains, WEB lapas, izkārtnes, logotipu izstrāde, logotips, logotipi, reklāmas saskaņošana, izstāžu stendi, stends, auto aplīmēšana, firmas maisiņi, vizītkartes, poligrāfija, reklāma, vizuālā, vizuālā reklāma, gaismas reklāma, gaismas kastes,

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
, Metālapstrādes iekārtu un instrumentu tirdzniecība, Iekārtu tirdzniecība, Darbgaldu tirdzniecība, Darba , piecu asu apstrādes centrs, CNC portāla tipa apstrādes centrs, CNC frēzēšanas iekārta, CNC frēzēšanas darba

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Dekogrīdas, SIA

Lastādijas 22-19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Betona grīdu un kāpņu restaurācija ✓ Metāla margu remonts un izgatavošana ✓ Koka lentera atjaunošana Apraksts:

Veicam betona grīdu un kāpņu atjaunošanu, kā arī metāla margu remontu un atjaunošanu. Kāpņu restaurācija: Nolauzto pakāpienu galu protezēšana. Pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošana. Kāpņu margu koka lentera atjaunošana. Epoksīda pārklājumi.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Biosan, SIA

Rātsupītes 7 k.2, Rīga LV-1067
Inovācijas laboratorijas iekārtu ražošanā:: ✓ iekārtas paraugu maisīšanai ✓ centrifugēšanai ✓ termostatēšanai ✓ šūnu kultivēšanai ✓ boksus darbam ar DNS ✓ bioloģiskās drošības ierīces ✓ termostatiskajai kontrolei ✓ spektrofotometrijai ✓ fluorimetrijai

Stexkom, SIA

18.novembra 16-301, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie elektroinstalācijas darbi ✓ Datoru tīklu, telekomunikāciju tīklu izbūve ✓ Automātisko ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu izbūve ✓ Automātiska ugunsgrēka balss izziņošanas sistēmu izbūve un apkalpošana ✓ Apsardzes un piekļuves sistemu izbūve un apkalpošana ✓ Videonovērošanas sistēmu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Zibensaizsardzība un zemējuma elektroietaises izbūve. ✓ Elektroapgāde ✓ Vājstrāvu tīklu izbūve

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.