Darba rīki, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Force Fix, SIA

"Vilciņi", Dzidriņas, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Skrūves, bultskrūves, paplāksnes, uzgriežņi, vītņustieņi, kniedes, naglas, jumta skrūves, nerūsējošā tērauda skrūves, karsti cinkoti stiprinājumi, ģipškartona skrūves un skrūves kokam, dībeļi, dībeļnaglas un enkuri, ķīmiskie enkuri, būvkalumi, leņķi, caurumplates un lentas. Troses, ķēdes, šeikeļi un karabīnes. Profesionālu ķīmiju no

Forma, SIA

Bukulti, Atpūtas 1-4, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Instrumentu un darbarīku ražošana

GATERIS, L/s tehnikas, mašīnu u.c. darba Rīku kopīgas lietošanas un apkopes kooperatīvā sabiedrība

"Auzāji", Jaunpils pag., Tukuma nov., LV-3145
Informācija no uzņēmumu reģistra

GL Pro, SIA

Juglas 43-57, Rīga, LV-1064
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

GLT, SIA

Lauktehnikas 3A, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, darba rīki , instrumenti, viss metināšanai. Metālapstrāde.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Svarīgi: MOBILĀ SERVISA PAKALPOJUMI:

Traktortehnikas un industriālās tehnikas izbraukuma servisa pakalpojumi tiek nodrošināti visā Baltijas teritorijā. Tos veic kvalificēti servisa meistari, kas ierodas jūsu objektā ar speciāli pielāgotu transportu - mobilo darbnīcu. Servisa transports ir aprīkots ar nepieciešamajiem instrumentiem un speciāliem darba rīkiem, lai profesionāli varētu veikt tehnikas remontus un apkopes lauka apstākļos.

Izbraukuma serviss  nodrošina:

✓ Profesionālu diagnostiku ✓ Tehnikas pilnu apkopi ✓ Kvalitatīvu tehnikas remontu

Katrs izsaukuma gadījums ir individuāls – atkarībā no veicamā darbu apjoma un sarežģītības tiek izvērtēts, vai nepieciešamos darbus varēs veikt objektā vai tehniku būs nepieciešams transportēt uz servisa darbnīcu.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

GRAUDS, L/s tehnikas u.c. darba rīku kopīgas lietošanas un apkopes kooperatīvā sabiedrība

Lībiešu iela 65, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Informācija no uzņēmumu reģistra

GRIF, SIA, Darba apģērbu veikals, Kurzemes reģionālais darba apģērbu speciālists

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi Apraksts:

Uzņēmums piedāvā individuālos aizsardzības līdzekļus: darba apģērbu, apavus un cimdus, pretkritiena sistēmas, galvas un sejas aizsardzības līdzekļus, kā arī veic darba aizsardzības pakalpojumus.

GRIF, SIA, Darba apģērbu veikals, Latgales reģionālais darba apģērbu speciālists

Stacijas 85, Daugavpils LV-5401
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi Darba aizsardzības līdzekļi:

SIA "GRIF" ir darba apģērbu, cimdu, apavu, individuālo aizsardzības līdzekļu mazumtirgotājs un vairumtirgotājs, ka arī kompetents darba aizsardzības pakalpojumu sniedzējs visā Latvijas teritorijā.

GRIF, SIA, Darba apģērbu veikals, Vidzemes reģionālais darba apģērbu speciālists

. , Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Gitana tehniskais nodrošinājums, SIA

Ganību dambis 7 k-3, Rīga, LV-1045
makita, hitachi, leister, urbji, diski, remonts, rezerves daļas, akmens apstrāde, darbarīki, frēzes, darba

Gitana tehniskais nodrošinājums, SIA, Filiāle

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Instrumenti, aksesuāri, tirdzniecība, serviss, konsultācijas, rokas, elektriskie, pneimatiskie instrumenti. Abrazīvi, celtniecība, metālapstrāde, autoserviss, makita, hitachi, leister, urbji, diski, remonts, rezerves daļas, akmens apstrāde, darbarīki, frēzes, darba galdi, mērinstrumenti, ražošanas aprīkojums, pneimatika,

Gongs, SIA

Gaujas 24 k.23, Vangaži, Ropažu nov. LV-2136
Instrumentu un darbarīku vairumtirdzniecība

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Graintech, SIA, Latgales filiāle

"Ozoli", Trūpi, Viļānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.