Dienesta viesnīca, visā Latvijā

Drukāt

SIA Zemgales 29, Hostelis

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Hostelis: Dienesta viesnīca Olainē. Piedāvājam naktsmītnes četrvietīgās istabās.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Salacgrīvas vidusskola, Dienesta viesnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Viesnīcas

Saldus Sporta skola

Jelgavas 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Viesnīca , sporta halle, dienesta viesnīca .

Saldus tehnikums, Profesionālās izglītības kompetences centrs

Kalnsētas 24, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Studentiem pieejama viesnīca , sporta komplekss., viesnīca .

San-nami, pilnsabiedrība

Gaides 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Celtniecības un remonta darbi

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Sila terases, SIA

"Atmatas" , Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825

Smiltenes tehnikums

"Kalnamuiža 10", Kalnamuiža, Smiltenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
Izglītības iestāde audzēkņiem piedāvā: dzīvošanu dienesta viesnīcā, ēdnīcas un kafejnīcas pakalpojumus

Smiltenes tehnikums, Dienesta viesnīca

"Kalnamuiža 44", Kalnamuiža, Smiltenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči", Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Ventspils Tehnikums

Saules 15, Ventspils, LV-3601
ēdināšanas serviss, grāmatvedība, darba aizsardzība un drošība, komercdarbība, metālapstrāde, apmācība, dienesta , viesnīca .