Durvis un logi

Drukāt
Banner 1050x80

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
dzinēja iedarbināšana, degvielas pārvaldība, centrālā atslēga, apgaismojums, parkošanās, elektriskie logi

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Metāla konstrukciju izgatavošana, Ģipškartons, Ģipškartona apdare, Sienas, Starpsienas, Grīdas, Griesti, Logi , un durvis , Siltinājums, Fasādes siltināšanas darbi, Fasādes apdares darbi, Fasādes krāsošana, Koka konstrukcijas

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Celtniecības darbi Krāslavā, Latgalē, Latvijā, Ēku celtniecība, Māju būvniecība, Būvniecība, celtniecība, remonta darbi, remontdarbi, rekonstrukcija, māju renovācija, montāžas darbi, kapitālā būvniecība, pārbūve, pamatu darbi, pamatu mūrēšana, mūrēšana, pamatu betonēšana, apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa darbi, jumtu

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
, Entrematic, piekļuves kontrole, atslēgu dizains, slēdzeņu dizains, rokturi, atdures, pakalpojumi, durvis

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Atspulgs logiem, SIA

Rīgas 185, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Žalūzijas - vertikālas, horizontālas, rullo, koka, bruņu rullveida, romiešu, pilsētas, dienas - nakts, dubultrullo, franču, austriešu. Aizkaru stangas. Aizkaru stangu sistēmas, aizkaru audumi, aizkari, logu un durvju aizkari. Insektu - mušu tīkli. Konsultācijas, piegāde, uzstādīšana, remonts, mazgāšana. Vairumtirdzniecība un

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

Austrumu Baltijas kompānija, SIA, Žalūzijas, aizsargrestes

Zemitāna iela 2b, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmums "Austrumu Baltijas kompānija" tika dibināts 1996. gadā ar ražošanas bāzi visa veida žalūziju ražošanai. Liela uzmanība tiek veltīta aizsargžalūziju izgatavošanai no ALUTECH INC ražotajiem profiliem - restes 56mm, 84mm. Profili ar putupildījumu un ekstrudēti profili.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Auto SOS Klubs 1, SIA

Priekuļi, Cēsu prospekts 23, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
mercedes diagnostika, vw diagnostika, galdniecība, mēbeļu izgatavošana, ekskluzīvu mēbeļu izgatavošana, durvis , , logi , durvju izgatavošana, logu izgatavošana, auto transportēšana Cēsis, evakuators Cēsis, auto evakuators

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
trubas, vārsti, zobsiksnas, auto detaļu mazumtirdzniecība, virsbūvju daļas, spārni, kapoti, bagažnieki, durvis

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.
Piedāvājumā koka, metāla, alumīnija, dubultās un bīdāmās durvis ārtelpām un iekštelpām, kā arī - koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi (Alulogi), stikla starpsienas, stiklotas fasādes, vitrīnas un skatlogi.