Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

S.A.A.V., SIA

Akmeņu 11, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Alumīnija, plastmasas, metāla logi un durvis , starpsienas, fasādes, paceļamie vārti, žalūzijas, palodzes, , aiļu apdare, montāža, garantija, pēcgarantijas apkope, ugunsdrošās durvis , stikla paketes.

Ardeks MD, SIA

Pils rajons 59, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Metāla durvis , vārti, žogi, logu restu izgatavošana, uzstādīšana, metāla durvis - komplektā 2 slēdzenes

Eldita, SIA, Filiāle

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Durvis, logi

Alu stils, SIA, Ražotne

Brīvības 2b-1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

Jēkabpils LT, SIA

Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, (kāpnes, margas, durvis , vārti, nožogojumi).

Brodoor, SIA

Pils rajons 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202

Sedumi, SIA, Tirdzniecības centrs

Brīvības 301a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
siltumsūkņi, ūdens, kanalizācijas attīrīšanas iekārtas, kondicionieri, filtri. jumta segumi, logi, durvis

M.V. Vīčs, IK

Pasta 12-3, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Atslēgu izgatavošana, pievīlēšana. Slēdzeņu remonts. Dzīvokļu, māju durvju atvēršana. Atslēgu programmēšana ar imobilaizeru. Atslēgu ar čipiem izgatavošana. Atslēgu SOS serviss – steidzamā palīdzība. Atslēgu SOS serviss – diennakts.

Atspulgs logiem, SIA

Rīgas 185, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Žalūzijas - vertikālas, horizontālas, rullo, koka, bruņu rullveida, romiešu, pilsētas, dienas - nakts, dubultrullo, franču, austriešu. Aizkaru stangas. Aizkaru stangu sistēmas, aizkaru audumi, aizkari, logu un durvju aizkari. Insektu - mušu tīkli. Konsultācijas, piegāde, uzstādīšana, remonts, mazgāšana. Vairumtirdzniecība un

Erbauer Group, SIA

Nameja 109, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Celtniecības darbi Jēkabpilī, remonta darbi, jumti, ēku celtniecība, būvniecība, remontdarbi, māju renovācija, montāžas darbi, pamatu pārbūve, aprēķinu veikšana, jumiķu darbi, jumtu ieklāšana, iekšējie apdares darbi, āra darbi, iekšdarbi, māju siltināšana, dzīvokļu remonts, māju remonts, dzīvojamo māju, ēku būvniecība,
Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.