Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Mēbeļu dizains, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
ražošana, koka mēbeles, Latvijā ražotas mēbeles, roku darbs, koka kāpnes, trepes, dizaina izstrādājumi, durvis , , kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība, koka durvis , āra durvis , iekšdurvis, mēbeļu izgatavošana pēc
1

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.
  • 1 Durvis, logi

Navalart, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Vispārējie celtniecības darbi. Privātmāju un rūpniecisko objektu būvniecība. Ēku restaurācijas darbi. Restaurācija, Rekonstrukcija. Projektēšana. Pamatu liešana, izbūve. Būvuzraudzība. Siltās grīdas. Apkures ievilkšana. Apkure. Gāze. Siltumsūknis. Siltumsūkņa uzstādīšana. Būvizmaksu tāmes sastādīšana. Energoefektivitāte.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Olmars Grup, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
, koka durvis , metāla durvis , logu pasūtīšana, logu izgatavošana, celtniecības un remontu darbi, koka, logi, ugunsdrošas durvis , logu montāža, durvju montāža, margas, trepes.

PILAT Real Estate, SIA

K.Valdemāra 20/24, Liepāja LV-3401
Kā pārdot dārgāk savu īpašumu? Kā pārdot ātrāk īpašumu? Kā pārdot droši savu īpašumu? Kā izdevīgāk pārdot savu īpašumu? Meklēt nekustamo īpašumu, Kāda komisijas maksa, lai pārdotu savu nekustamo īpašumu? Kāpēc izmantot mākleru pakalpojumus? Kas jādara lai pārdotu savu īpašumu? Pārdot īpašumu, Pārdot māju, Pārdot lauku viensētu, Pārdot

PVC.LV, SIA

Vecā Ostmala 24, Liepāja, LV-3401
Logi, durvis , PVC logi. Durvis un logi, izgatavošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība., Metāla durvis . Koka logi un koka durvis . Stikla starpsienas. Alumīnija konstrukcijas.

RB galdnieks, SIA

Zemnieku 4, Liepāja, LV-3401
pakalpojumi, galdnieku darbi, mēbeļu ražošana, izgatavošana, mēbeles, kāpnes, kāpņu izgatavošana, pakāpieni, durvis , mēbeles, bērnu mēbeles, galdniecības pakalpojumi, guļamistabas mēbeles, iekšdurvis, ārdurvis, koka durvis

Ravex, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Ravex" vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar koka logu, metāla durvju un jumtu konstrukciju pārdošanu, montāžu un remontu. Īpašie HORMANN piedāvājumi - paceļamie vārti ir visizplatītākais garāžas vārtu veids, kas sevī apvieno drošību ar dizaina eleganci. SIA "Ravex" darbībā liela nozīme tiek pievērsta gan privāto, gan būvfirmu, gan valsts pasūtījumu apkalpošanas kvalitātei.

 

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Sindija RV, IK

Aldaru 10/12, Liepāja, LV-3401
AStveram, atslēdzam, atmūķējam dzīvokļu, ofisu, biroju, seifu durvis . SOS slēdzeņu atvēršana.

Skipper, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
ieklāšana, caurules, korpusa remontdarbi, lūku pārsegi, durvju, tilpņu remonts, ūdens necaurlaidīgas durvis
2

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.