Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Durvju remonts ✓ Durvju regulēšana ✓ Durvju uzstādīšana ✓ Furnitūras maiņa ✓ Insektu sietu uzstādīšana ✓ Nestandarta risinājumi ✓ Plašs rokturu un eņģu klāsts ✓ Dzīvokļa metāla durvis ✓ Metāla durvis privātmājai ✓ Dzīvokļa istabas durvis ✓ Istabas durvis privātmājai ✓ Metāla Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Istabas Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Metāla Durvis Domani 100 ✓ Metāla Durvis Diamond ✓ Metāla Durvis Snegir Cottage ✓ Metāla Durvis Snegir PRO ✓ Metāla Durvis Snegir 60 ✓ Metāla Durvis Snegir 55 ✓ Metāla Durvis Snegir 45 ✓ Metāla Durvis Snegir 20 ✓ Metāla Durvis Professor 4+ ✓ Metāla Durvis Ultimatum Next ✓ Metāla Durvis Ultimatum ✓ Metāla Durvis Super Omega PRO ✓ Metāla Durvis Super Omega - 100 ✓ Metāla Durvis Delta PRO ✓ Metāla Durvis Delta 100 ✓ Metāla Durvis Delta M ✓ Metāla Durvis Х - sērija ✓ Istabas durvis Levita ✓ Istabas durvis Bianca ✓ Istabas durvis Matrix ✓ Istabas durvis Diva ✓ Istabas durvis Crystal ✓ Istabas durvis Muza

VKS, IK

Liepājas šoseja 19, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Durvis, logi

VL Montieris, SIA

Jaunā 58-64, Liepāja, LV-3401
automātiskie vārti, teritoriju bīdāmie vārti, ruļveida vārti, paceļamie garāžas, garāžu vārti, garāžas durvis , Bīdāmie vārti, sētas vārti, durvis , metāla durvis , logi.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

Windows PRO, SIA

Brīvības 27, Liepāja LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.