Durvis

Drukāt
Banner 1050x80

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

RED serviss, SIA, Dimantu urbšana un zāģēšana

Turpinām strādāt klātienē vai objektos!
Pulka 3 k.13, Rīga LV-1007
Celtniecība un rekonstrukcija::

Viens no firmas virzieniem ir celtniecība. Jau vairāk nekā 15 gadus mēs veicam dažādus celtniecības darbu veidus Latvijas teritorijā. Firmai ir sertifikāts (licence) celtniecības darbu veikšanai.  Mūsu firma veic arī būvprojektu vadīšanu, objektu tehnisko uzraudzību.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-208, Rīga, LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Marko metāls, SIA, Pulverkrāsošana

PULVERKRĀSOŠANA visu veidu virsmām ✨
Ķengaraga 6e, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde; ✓ Pulverkrāsošana; ✓ Ražošana; ✓ Metāla griešana; ✓ Metāla locīšana Pulverkrāsošana: Pulverkrāsošana ir plaši izplatīts krāsošanas veids metāla detaļām, kas nodrošina krāsojumam augstu kvalitāti un noturību pret dažādām ārējo faktoru iedarbībām.Tādējādi iegūstams jauns un efektīgs izstrādājuma ārējais veidols. Turklāt krāsa ir neticami noturīga pret mehānisku iedarbību un dažādiem ārējās vides ietekmes faktoriem, tostarp pret skābiem un sārmainiem šķidrumiem.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Baltic Express LV, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga, LV-1039
Apraksts: Balic Express LV ir loģistikas kompānija, kura sekmīgi strādā kravu pārvadājumu tirgū kopš 2004.gada. Mūsu kompānijas pamatspecializācija ir starptautiskie salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu. Mūsu kompānijas galvenā atšķirība no ekspedīcijas kompānijām ir savs serviss galvenajos Eiropas maršrutos. Kā arī savs transports, sava noliktava Rīgā, droši partneri un konsolidācijas noliktavas katrā reģionā, kur mēs strādājam. Tas ļauj mums piedāvāt labas cenas par salikto kravu piegādi un regulāru servisu saviem klientiem, kuru vidū – Latvijas lielākās tirdzniecības kompānijas, Eiropas ražotāji, loģistikas un ekspedīcijas kompānijas Eiropā, Baltijas valstīs un Krievijā.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

SPARNIS DS, Krievijas auto rezerves daļu veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 58a, Rīga LV-1082
Apraksts:

"Sparnis DS" piedāvā auto detaļas Krievijā ražotiem auto. Piedāvājam rezerves daļas un elektroiekārtas.

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Drošas un izskatīgas ārdurvis vai funkcionālas durvis un starpsienas iekštelpām piedāvā uzņēmēji, kas izgatavo un tirgo veramās un bīdāmās durvis no masīvkoka, metāla vai durvis ar koka apdari, pakešdurvis. Stikla durvis vizuāli paplašina telpu, bet bīdāmās starpsienas uzlabo telpas funkcionalitāti. Piedāvājumā arī ugunsdrošas durvis. Iepējams veikt individuālu pasūtījumu vai iegādāties jau gatavas durvis ar vai bez kārbas. Speciālisti piedāvā arī veikt durvju montāžu, regulēšanu, atjaunošanu.