Endodontija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
gadu vecumam bezmaksas ārstēšana, terapeitiskā stomatoloģija, estētiskā stomatoloģija, ortopēdija, endodontija

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
protezēšana, zobu higiēna, zobu higiēnists, estētiskā zobu restaurācija, sakņu kanālu ārstēšana jeb endodontija

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
pakalpojumi, zobu ķirurģija, zobu balināšana, zobu higiēna, kariesa kontrole, zobu aplikuma noņemšana, endodontija

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

SV Centr, SIA, stomatoloģija Ziepniekkalnā

Valdeķu 55-82, Rīga LV-1058
Apraksts:

"SV Centr" stomatoloģija – tā ir mūsdienīga stomatoloģiskā klīnika, kura strauji attīstās. Šeit Jūs varat saņemt kvalificētu palīdzību vairākās stomatoloģijas nozarēs. Lieliskas iekārtas, unikālas stomatoloģijas tehnoloģijas, kvalificēti speciālisti un patīkama atmosfēra ir mums ļāvusi iekarot mūsu klientu atzinību un mīlestību.

 

ZK Dina, SIA

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Mutes dobuma diagnostika ✓ Ķirurģiskā stomatoloģija ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Endodontija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Bērnu zobārstniecība

 

Apraksts:

Zobārstniecība Valmierā. Lai nodrošinātu labāko rezultātu saviem pacientiem, izmantojam tikai labākos materiālus un tehnoloģijas. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs Jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Gaidīsim Jūs ciemos!

 

Silver Dental, SIA

Lāčplēša 8-1, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Zobārstniecība Aizkrauklē

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905.gada 13-2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
mutes higiēna, stomatologs, stomatoloģija, digitālais rentgens, zobu rentgens ar datoru, balināšana, endodontija

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

A.Kalniņa 8-2, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstnieciskā un estētiskā plombēšana ✓ Ārstēšanas plāna sastādīšana ✓ Zobu kanālu ārstēšana (endodontija) ✓ Zobu kronīšu atjaunošana ✓ Konsultēšana, diagnostika ✓ Visu veidu zobu protezēšana ✓ Rentgena kabinets ✓ Zobu protezēšanas laboratorija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobakmens un aplikumu noņemšana ✓ Mīksta un cieta aplikuma noņemšana ar ultraskaņu un sodas strūklu ✓ Zobu pulēšana, gela aplikācijas ✓ ​Ģimenes ārsta konsultācijas

 

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Latvijas Endodontijas Asociācija

Rīga, Dzirciema iela 20, LV-1007
Informācija no uzņēmumu reģistra

Honestum Services, SIA

Bruņinieku 63-1, Rīga, LV-1011
stomatologs, stomatoloģija, zobu higiēnists, zobu protezēšana, zobu balināšana, zobu balināšana ar FLASH, endodontija

Addent, SIA

Jāņa 3, Jelgava, LV-3001
Zobārstniecība, Stomatoloģija, Zobārsts, plombe, zobs, kronis, zobu implanti, endodontija , bērnu zobārsts

KV zobārstniecība, SIA

Valdemāra bulvāris 24, Madona, Madonas nov., LV-4801
zobārsts Madonā, Zobu izmeklēšana, terapija, higiēna, ķirurģija, protezēšana, implantoloģija, ortodontija, endodontija