Fizioterapija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Līgas Vaļģes ārsta prakse, SIA

Ventspils 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
adatu terapija, bērnu neiroloģija, neirologs, nervu sistēmas saslimšanas, bērnu veselība, pediatrija, fizioterapija

Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA

Dzirnavu 91 k.3, Rīga, LV-1011
konsultācija, rehabilitācija, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, slinga terapija, teipošana, fizioterapija

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Bērnu neirologs, Neiroloģija, Ārstnieciskā masāža, Ārstnieciskā masāža Rīgas centrā, Fizioterapeits, Fizioterapija

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
terapeite, uztura speciālists, Audiologopēds, profilaktiskās veselības pārbaudes, MR, Magnētiskā rezonanse, fizioterapija , Fizioterapija zīdaiņiem un bērniem. Bobat-terapija. Handling apmācības vecākiem.

Auxilia Prima, SIA, Ārstu prakse

Ventspils 17, Rīga LV-1002
speciālistu konsultācijas, topošo vecāku skola, vingrošana bērniem, pēcdzemdību vingrošana, pēcdzemdību fizioterapija

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pakalpojumu veidi:: ✓ masāža - tās mērķis pareizi ietekmēt muskuļus, asins piegādi un limfas cirkulāciju, lai saglabātu locītavu un mīksto audu elastību un novērstu turpmāko funkciju zaudēšanu; ✓ akupunktūra - ārstēšanā tiek izmantota iedarbība uz dzīvnieka virsmas bioloģiski aktīvajiem punktiem ar speciālām adatām; ✓ elektroterapija - pie augstām frekvencēm aktivizē sāpju nomācošo nervu sistēmas mehānismu, bloķējot sāpju signālu; ✓ lāzers - ārstē specifiskas kaites, kā sāpes un diskomfortu pēc operācijas, neiroloģiskas problēmas, hroniskas ādas slimības, artrītu, grūtu brūču dzīšanu.

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
Par mani:

Piedāvāju fizioterapiju klātienē un mājas vizītes, esmu specializējies un nodarbojos ar – rehabilitāciju pēc traumu guvumiem, pēc locītavu endoprotezēšanas, fizioterapiju bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, pēc insulta rehabilitāciju, ārstniecisko vingrošanu, vingrinājumu programmas individuālā plāna sastādīšanu, kinezioloģisko teipošanu, sniedzu individuālās konsultācijās, veicu ārstniecisko masāžu.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "FizProf" profesionālā speciālistu komanda parūpēsies par jūsu veselību. Kompleksa pieeja, uzmanīga attieksme, mūsdienīgas zināšanas un inovatīvu tehnoloģiju izmantošana palīdzēs jums atgūties no traumām un slimībām, saglabāt formu, kā arī izbaudīt procedūras. Savas darba specifikas ietvaros mūsu personāls pastāvīgi saskaras ar ļoti dažādām medicīniskajām problēmām, kuras veiksmīgi tiek risinātas, pateicoties kvalificētam personālam un mūsdienīgām iekārtām. SIA „FizProf” personāla kodolu veido profesionāļi, pieredzējuši speciālisti katrs savā nozarē, medicīnā un atbilstošajiem specializētajai darbībai nepieciešamajiem sertifikātiem. Visi darbinieki brīvi pārvalda kā latviešu, angļu, tā arī krievu valodu.

Rūjienas Senioru māja

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
PAKALPOJUMI:: ✓ Īstermiņa aprūpe ✓ Ilgtermiņa aprūpe ✓ Fizioterapija ✓ Dienas centrs Apraksts:

"Rūjienas senioru māja" - sociālais aprūpes un rehabilitācijas centrs. Pieejama kvalitatīva medicīniskā aprūpe un konsultācija. Par visām jūsu un jūsu tuvinieku rūpēm pārūpēsies nozares profesionāļi.

Piedāvājam saviem klientiem, vecumam un veselības stāvoklim atbilstošas nodarbības un interešu pulciņus. Iesaistoties piedāvātajās aktivitātēs, klienti vairāk saglabā savas prasmes, dzīvesprieku un veselību. Sociālā aprūpes un rehabilitācijas centrs spēj nodrošināt aprūpi 100 klientiem.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA. Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Triecienviļņu terapija, ✓ TENS, ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ Pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ Ārstnieciskā vingrošana individuāli un grupās; ✓ Mājas vingrojumu programmas sastādīšana, ✓ Stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ Bobota terapija; ✓ Hendligs zīdaiņiem; ✓ Ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ Kinezioloģiskā teipošana.