Gaļa, visā Latvijā

Drukāt

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga, LV-1073
Pretinsektu lampas. PERUZA. Poliuretāna riteņi. Gumijas, termoizturīgie, lielie, mēbeļu. Rūpnieciskie, pārtikas rūpniecības iekārtas, iekārtām, rūpnieciskās, automatizācija. Industriālie, gumijas, cietās, elastīgās gumijas ratiņkrēsliem, cinkota tērauda, nerūsējošā tērauda, poliuretāna, polipropilēna, neilona, poliamīda,

DCL, SIA, tehnoloģiskie risinājumi pārtikas ražošanai

Ilzenes 26, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA DCL ir uzņēmums ,kurš nodarbojas ar ražošanas palīgmateriālu ražošanu un piegādi pārtikas pārstrādes industrijas rūpnīcām . Sākotnējā darbības fokusa specializācija -gaļas pārstrādes uzņēmumi, kas šobrīd ir paplašināta ar sortimenta piedāvājumu Piena, Zivju ,Dārzenu pārstrādes un Maizes industrijām. Uzņēmums ir viens no līderiem savā jomā Baltijas tirgū un aktīvi darbojas citu tirgu, kā Polija, Izraēla, Vidus- Āzijas valstis un Skandināvijas reģiona apgūšanā.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Betas nams, SIA

Raunas 3a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
"Betas nams" pakalpojumi:: ✓ Geštaltterapija, psihoterapija Geštaltterapija spēj palīdzēt, ja radušās indivīda iekšējās problēmas, savstarpējo attiecību, ģimenes, personīgās izaugsmes problēmas, psiholoģisku traumu gadījumos, brīžos, kad cilvēku piemeklējušas sēras, zaudējums, problemātiski sapņi vai radušies eksistenciāli jautājumi, depresivitātes gadījumos, kā arī pie izdegšanas sindromiem vai veģetatīvās distonijas un dažādos citos gadījumos. ✓ Smilšu spēļu terapija Bērnībā katrs noteikti ir spēlējies smiltīs pie jūras, upes vai smilšu kastē. Ļaut sausām smiltīm birt caur pirkstiem... Smiltīm, pielejot ūdeni, tās var mīcīt, veidot smilšu kūkas, kalnus, pilis, tuneļus. Mums ir atmiņas par to, kā āda izjūt sausas un siltas, vēsas un mitras smiltis, kas aicināt aicina darboties ar tām. Atmiņu kamols glabā izjūtas kopā ar agrākiem sapņiem, vientulību vai prieku...  ✓ Mākslas terapija Mākslas terapijā svarīgs ir radošais process un tā rezultāts, pārdomas un arī saruna ar mākslas terapeitu pēc radošā procesa, ņemot vērā katra vēlmes un iespējas.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Dekogrīdas, SIA

Lastādijas 22-19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Betona grīdu un kāpņu restaurācija ✓ Metāla margu remonts un izgatavošana ✓ Koka lentera atjaunošana Apraksts:

Veicam betona grīdu un kāpņu atjaunošanu, kā arī metāla margu remontu un atjaunošanu. Kāpņu restaurācija: Nolauzto pakāpienu galu protezēšana. Pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošana. Kāpņu margu koka lentera atjaunošana. Epoksīda pārklājumi.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili, Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves, Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi - klemmeri. Metāla, skārda jumtu papildelementi, piederumi, sniega

Toode, SIA, Limbažu filiāle

Vecā Sārmes 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi- skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi- klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode, SIA, Gulbenes filiāle

Blaumaņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi - klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode, SIA, Smiltenes filiāle

Baznīcas laukums 16, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Jumtu segumi

Toode, SIA, Tukuma filiāle

Spartaka 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu fasāžu, fasādes profili; Dakstiņveida, (dakstiņš) trapecveida profili jumtiem un sienām, to stiprinājumi - skrūves; Valcētie skārda profili, valcprofili jumtiem to stiprinājumi- klemmeri; Metāla, skārda jumtu papildelementi: piederumi: sniega

Toode SIA Liepājas filiāle

K.Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta, Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi. Tērauda jumti, Jumti Rīgā, Jumiķu darbi, Ūdens noteksistēma, Metāla jumts. Celtniecība, Noteksistēmas, Jumtam, jumts, jumti, jumtu segumi, jumta segums, jumta materiāli, jumtu ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla