Gaļa, visā Latvijā

Drukāt

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
salāti, veģetārie ēdieni, auzu biezputra, mannas biezputra, vistu akniņu salāti, sīpolu zupa, pīles gaļa , , zivju zupa, gulašzupa, pasta alla carbonara, jūras veltes, lasis, zandarts, jūras vilks, medījuma gaļa

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70-2, Rīga LV-1011
Digitālā druka, poligrāfija, tipogrāfija, tipogrāfijas vizītkartes, tipogrāfija Rīgā, tipogrāfija centrā, ātrā digitālā druka, dizains, dizaina izstrāde, maztirāžas druka, logo, logotipa izstrāde, maketēšana, kopēšana, pavairošana, lielformāta druka, kanvas izgatavošana, Roll-Up stendu izgatavošana. Kanvas, fotogrāmatas.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Aizdevums biznesam, kredīts biznesam, kredīts uzņēmumam, Aizdevums komercobjekta iegādei, Kredīts nekustamiem īpašumiem saimnieciskās darbības veicējiem, Kredīts uzņēmumam nekustamā īpašuma iegādei, Uzņēmuma kredītu apvienošana pret nekustamā īpašuma ķīlu, kredīti biznesa uzsākšanai. 
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Mežciemā

Hipokrāta 28, Rīga, LV-1079
Mūsu piedāvājums:: ✓ Svaigbarība ✓ Torte svaigēdājiem ✓ Svaigbarības bagātinātāji ✓ Dehidrēti gaļas un subproduktu produkti ✓ Dehidrēti zivju produkti ✓ Uztura bagātinātāji ✓ Veselībai ✓ Guļvieta, iemaukti ✓ Higiēna ✓ Mitrā barība, buljoni

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Āgenskalnā

Nometņu 64, Rīga, LV-1002
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Mūsu kafejnīca piedāvā garšīgi paēst un izbaudīt katru brīdi, ko Jūs varat veltīt ģimenei un draugiem pie mūsu gatavotās maltītes.

Montas gardumi

Lenču 44c, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Kūkas ✓ Vegānu kūkas ✓ Saldie gardumi ✓ Sāļie gardumi ✓ Kliņģeri ✓ Pīrādziņi Par mani:: "Montas gardumi" piedāvā papildināt jūsu svētku galdu ar dažādiem gardumiem - cepu mājas kūkas un citus gardumus jūsu svētkiem, kas gatavoti no svaigiem un dabīgiem produktiem! Iepriecini sevi! :)

Melnais bullis, kafejnīca

Saules 4a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Kafejnīca "Melnais bullis" atrodas Madonas pilsētas centrā, tirdzniecības centra "Konzums" otrajā stāvā.

Piedāvājums:

✓ Kafejnīcas vietu skaits - 40. ✓ Burgeri, tortilljas, frī kartupeļi, salāti, deserti, kafija. ✓ Katru dienu - siltais dienas piedāvājums. ✓ Pusdienu piedāvājums ar ātru apkalpošanu. ✓ Telpa bērnu ballītēm (tālr. rezervācijām 29112522). ✓ Iespēja pasūtīt ēdienu līdzņemšanai. ✓ Semināru apkalpošana.

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
WWW.RIANA.LV: ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Kompresori un sūkņi ✓ Akumulatora lādētāji ✓ Gāzes griezēji un degļi ✓ Šļūtenes un to savienojumi ✓ Pneimo- un rokas instrumenti ✓ Darba cimdi, brilles, aizsargmaskas ✓ Metināšanas materiāli un iekārtas

Sava grāmata, izdevniecība

Lielā Skolas 6, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par izdevniecību:

Ja vēlaties izdot grāmatu, tad mūsu profesionālā un pieredzējusī komanda būs priecīga palīdzēt! Jau kopš 2015. gada esam starp TOP10 Latvijas izdevniecībām un palīdzējuši vairāk nekā 300 autoriem viņu darbu tapšanā!

Kā izdot grāmatu? Ja esat saskārušies ar jautājumu - kā izdot savu grāmatu, neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus, tad mēģināsim pastāstīt, kā to izdarīt profesionāli, interesanti un neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus. Lai cik dīvaini neliktos, pats galvenais un lielākais darbs ir – pašas grāmatas sarakstīšana. Tātad, kas būtu jāzina autoram, kurš vēlas savu darbu izdot grāmatas veidā? Vislabāk būtu, ja jūsu sarakstītais darbs būtu jau elektroniskā veidā - kādā no teksta programmām. Piemēram – Word. Esam pārrakstījuši arī grāmatas no rokraksta, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar papildus izmaksām – teksta ievadīšana datorā. Pēc tam vajadzētu sazināties ar izdevniecību (vislabāk nosūtot e-pastu – info@savagramata.lv) un vienoties par dažām tehniskajām niansēm. Šeit būs dažas lietas, kuras ir vērts izsvērt attiecībā uz grāmatas izdošanu:

Vai grāmatu taisīt cietajos vākos vai mīkstajos? Cieto vāku sējums izmaksā dārgāk, bet ne ļoti. Klāt jāskaita aptuveni 2-3 eur uz grāmatu, atkarībā no formāta un tirāžas. Cieto vāku grāmatām iekšlapas tiek šūtas, un tās ir vieglāk šķirstīt. Kompromiss starp līmētu mīksto vāku grāmatu un grāmatu cietajos vākos var būt mīksto vaku grāmata ar šūtām iekšlapām.

Kādā formātā jūs vēlaties savu grāmatu? Mūsu ieteikums ir izvēlēties kādu no standarta formātiem, kas ļaus ietaupīt uz papīra atgriezumiem un tehniskajiem procesiem ražošanā. Šie daži standarta formāti būtu:

✓ A6 (105 x 148 mm) ✓ A5 (148 x 210 mm) ✓ B5 (170 x 240 mm) ✓ A4 (210 x 297 mm) ✓ vai cieto vāku sējumiem 200 x 280 mm

Ņemot vērā jūsu vēlmes un konkrētā darba specifiku, ieteiksim jums piemērotāko grāmatas formātu.

Vai iekšlapās būs tikai teksts, vai vēlaties ievietot arī krāsainus attēlus un bildes?

Tas ir svarīgi pie cenas aprēķināšanas, jo grāmatas ar krāsainām bildēm ir būtiski dārgākas par melnbaltas druku. Cenas aprēķinā svarīgi arī zināt, vai visas lappuses būs krāsainas vai tikai dažas. Ja grāmatā iekļausiet tikai dažas krāsainas lappuses, tas noteikti būs lētāk, nekā drukāt visu krāsainu.

Kāda būs grāmatas tirāža? Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo no tā atkarīga grāmatas cena. Mēs varam nodrukāt mazas tirāžas – 20 vai 50 grāmatas – vai arī lielākas tirāžas – 300 un 500 grāmatas. Jāatceras, ka pēc pirmās tirāžas vienmēr ir iespējama piedruka un grāmatas atkārtota druka. Ja grāmata domāta tikai jūsu draugiem un radiem kā dāvana vai piemiņa, tad, iespējams, pietiks ar 50 eksemplāriem. Bet, ja vēlaties grāmatu arī izplatīt veikalos, tad jāplāno vismaz 100 eksemplāru druka.

Vai vēlaties grāmatu paturēt sev vai gribēsiet, lai mēs to arī izplatām grāmatu tirdzniecības vietās? Mūsu izdevniecība piedāvā pakalpojumu, kas ļauj jūsu izdoto darbu izplatīt Latvijas grāmatu veikalos. Mums ir noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem grāmatu tirgotājiem Latvijā (gan mazumtirdzniecībā gan vairumtirdzniecībā). Vienojoties par grāmatas izplatīšanu, jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un ka apmaksa par pārdoto tiek veikta tikai pēc grāmatu realizācijas veikalos. Ja ir saņemta autora atļauja, tad mēs veicam grāmatas pārdošanu arī savā mājaslapā: www.savagramata.lv. Šis ir bezmaksas pakalpojums. Izdevniecība palīdzēs jums tikt galā arī ar grāmatas iekšlapu maketu un vāka dizaina noformējumu. Grāmatai tiks piešķirs ISBN kods), kas ļaus jūsu grāmatu atrast arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas katalogā.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Parfimērijas, kosmētikas tirdzniecība

Proeco LV, SIA, Žogiem.lv

Pirms ierašanās sazināties ar mums!
Ozolu 6a, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts:

Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir nožogojumu un vārtu izgatavošana un uzstādīšana privātiem un industriāliem objektiem. Mūsu klienti ir privātpersonas, uzņēmumi, būvkompānijas, ģenerāluzņēmēji, apsaimniekotāji, attīstītāji. Šobrīd esam spējuši attīstīties, pateicoties elastīgiem un profesionāliem risinājumiem (http://www.zogiem.lv/site/produkti/), atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Sniedzam konsultācijas par nožogojuma un vārtu uzstādīšanu, kā arī automātikas ierīkošanu. Uzņēmumā strādā pieredzējuši darbinieki, kvalificēti būvniecības un elektromontāžas speciālisti, tādēļ darbi tiek paveikti kvalitatīvi un iekļaujoties uzdotajos termiņos. Pēc pasūtījuma piegādājam materiālus tieši jūsu objektā. Atradīsim Jums piemērotāko risinājumu žoga izbūvei.

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Apraksts: Metālapstrāde, virpošanas un frēzēšanas darbi, metināšana - darba veids, kas būtu uzticams tikai profesionāļiem, kas nodarbojas šajā jomā ne pirmo gadu. Pārāk dārga var būt cena par kļūdām. Rezultāts tikai tad atbilst jūsu cerībām pēc izmaksām un gala produkta kvalitātes, kad ar metāla apstrādi nodarbojas speciālizētie uzņēmumu speciālisti un profesionāļi.

Psihologa prakse

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 22-4.st., Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. Psihologa pakalpojumi. psihologs, Konsultācijas, ģimenes problēmas, depresija, uzmācīgas domas, bezmiegs, panikas lēkmes (lēkme) nemiers, klaustrofobija, agrofobija, bailes no nāves, sēras, skumjas, tuvinieka zaudējums, kontaktēšanās grūtības, neapmierinātība ar sevi, vientulības sajūta,