Gaļa, visā Latvijā

Drukāt

Nāc un ēd, veikals-ēdnīca

Bērzpils 3a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Ātri un garšīgi paēst jebkurā dienas laikā! Ēdnīca "Nāc un ēd" piedāvā brokastis, pusdienas un vakariņas. Jūs atradīsiet plašu ēdienu sortimentu par ļoti pievilcīgām cenām: gaļas un zivju ēdienus, salātus, piedevas, desertus un dzērienus. Gaidām Jūs katru darbdienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 un sestdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00. Pēc pasūtījuma tiek klāti viesību un bēru galdi.

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Ārstes Žanetes Sebres psihoterapijas privātprakse (Pēc pieraksta)

Darba laiks: pēc pieraksta iepriekš piesakoties.
Maiznīcas 12-1, Rīga LV-1001
Ārsta psihoterepeita pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta iepriekš piesakoties. Psihoterapeits, psihologs, psihoterapija. Konsultācijas, individuālā psihoanalītiskā psihoterapija, Attiecību problēmas, ģimenes problēmas, veģetatīvā distonija, depresija, uzmācīgas domas, bezmiegs, panikas lēkmes, lēkme, nemiers,

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca-bārs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Apraksts:

SIA ”Lubānas patērētāju biedrība” ēdnīca gan novadniekiem, gan viesiem neliek vilties - noteikti būsiet labi paēduši. Un kā 2012. gadā teicis žurnālists Egīls Zirnis: Ēdnīca Lubānas universālveikalā atdzīvina nostalģiju pēc saldajiem 70-tajiem. Kopš žurnālista viesošanās porcijas palikušas tikpat lielas un tādā pašā cenā! Turpat ēdnīcas bārā varēsiet malkot kafiju kopā ar konditorejas izstrādājumiem, izgaršot ēdnīcā gatavotus salātus un gaļas uzkodas. Atvaļinājuma noskaņojuma iegūšanai ir iespēja iemalkot grādīgos dzērienus. Ēdnīcas kolektīvs būs gatavs sagatavot tieši Jums nepieciešamo pasūtījumu, kā arī ir iespējams nomāt telpas banketa rīkošanai. Laipni lūgti!

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

Anitas veterinārā aptieka

K.Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Talsos atrodas pilsētas centrā pretī Rimi tirdzniecības centram. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība (sausā, mitrā, specializētā, ārstējošā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, siksnas, aksesuāri, guļvietas, bļodas, kopšanas līdzekļi, smiltis, pakaiši. Šeit Jūs varat iegādāties vitamīnu un minerālvielu piedevas dažādu sugu lauksaimniecības dzīvniekiem, žurku, peļu, skudru, prusaku un citu kaitēkļu indes, dažādu dezinfekcijas līdzekļus. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā Jūs apkalpos pieredzi bagātas un zinošas pārdevējas.

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Latvijas Gaļas liellopu audzētāju asociācija, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11-112, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Konsultācijas liellopu audzēšanā, Gaļas šķirņu liellopu ciltsdarbs, Informācija par gaļas liellopu šķirnēm

Worming, SIA

"Līči" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3708
Labvēlīga ietekme:: ✓ atveseļo, bagātina augsni un uzlabo tās struktūru ✓ uzlabo smago māla augšņu aerāciju un iekšējo drenāžu ✓ palielina smilšainu augšņu ūdens noturēšanas spējas ✓ bagāts ar humusvielām, kas ir labvēlīga vide vajadzīgajiem mikrobiem ✓ mikroelementu un makroelementu daudzveidība augiem viegli pieejamās formās ✓ stimulē augu augšanu un palīdz tiem tikt galā ar slimībām ✓ samazina ikgadējās dārza uzturēšanas izmaksas un rūpējas par dabu un vidi ✓ palielina dīgtspēju par 11-24%,salīdzinot dīgļus, ja neizmanto humusu ✓ palielina ražību par 15-25%; salīdzinot, ja humuss netiek izmantots ✓ ražu iegūst līdz divām nedēļām ātrāk, salīdzinot, ja humuss netiek izmantots. 

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība. Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde. Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība. Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu