Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

F.Brīvzemnieka 56, Liepāja LV-3401
Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedība., Darba algu aprēķins, attālināti grāmatvedības pakalpojumi .

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Grāmatvedības kursi. Latvijas likumdošana krievu valodā.Grāmatvedības kursi centrs.,  Online grāmatvedības kursi. Gramatvedības WEBINĀRI.

Jumat, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Grāmatvedības pakalpojumi , grāmatvedības uzskaite,grāmatvedība fiziskām personām,grāmatvedība juridiskām, ārpakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana,uzņēmuma grāmatvedība,nodokļu grāmatvedība,finanšu grāmatvedība

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi , grāmatvedis, grāmatvedības pakalpojumi , finanšu konsultācijas, Latvija, grāmatvedības pakalpojumi Latvija, grāmatvedis Latvijā, grāmatvedība Vidzeme, grāmatvedības

Vitas birojs, SIA

Pionieru 3-11, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Grāmatvedības pakalpojumi Bauskā, Vitas birojs grāmatvedības pakalpojumi , Vitas birojs, Vitas birojs, grāmatvedība, pilna servisa grāmatvedība, grāmatvedības konsultācijas Bauskā, nodokļu konsultācijas,

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi Jelgavā. Grāmatvedība Jelgavā. Grāmatvedības konsultācijas., Grāmatvedības plānošana, vadīšana, uzraudzība. Dokumentu pārbaude, sakārtošana, iegrāmatošana.

TANIA grāmatvedība, SIA

Ludviķa 4-2.st., Liepāja, LV-3401
Grāmatvedības pakalpojumi , gada pārskats, VID, pārstāvniecība VID, gada pārskata sastādīšana, nodokļu

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības un finanšu konsultācijas. Ārpakalpojuma grāmatvedība. Grāmatveži. Grāmatvedis., Grāmatvedības pakalpojuma cena. E-grāmatvedība. Uzņēmuma pārstrukturizēšana.

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedis Ogrē. Ārpakalpojumi Ogrē. Profesionāls grāmatvedis Ogrē., Grāmatvedības apkalpošana. Finanšu konsultācijas. Grāmatvedības konsultācijas.

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedība ✓ Lietvedība ✓ Juridiskie pakalpojumi Par mums::

SIA "Account-Line Company"- tā ir pieredze un atbildība. Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām. Grāmatvedības kārtošana, nodokļu pārskata sagatavošana. Gada deklarāciju sagatavošana. Pakalpojumu kvalitāte atbilst gan Latvijā, gan ārvalstīs pieņemtiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu grāmatvedības pakalpojumu spektru, pilnībā ievērojot Latvijas Republikas normatīvos aktus. Tiek izmantotas licencētas programmas - Tildes Jumis, 1C, Zalktis.

Inmenso plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "Inmenso Plus" ir uzņēmums, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus Ogrē, Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Salaspilī, Rīgā.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Integre, SIA

Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Grāmatvedības pakalpojumi. Konsultācijas sniedz arī attālināti.

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Grāmatvedības atbalsts., Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedība. Iekšējais audits.

Leibuk, IK

Vecā Sārmes 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Piedāvatie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ grāmatvedības apkalpošana atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai ✓ dokumentācijas pirmapstrāde ✓ grāmatvedības uzskaite ✓ nodokļu aprēķināšana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienestam ✓ gada pārskatu sastādīšana, operatīvās bilances, ikgadējās nodokļu deklerācijas ✓ iesniedzam statistikas atskaites Centrālai statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai ✓ sniedzam pārskatus un atskaites atbilstoši klienta vajadzībām ✓ informācija un konsultācijas saistībā ar grāmatvedību un nodokļu sistēmu

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

Aktīvs GIS, SIA, grāmatvedības birojs

A.Pormaļa 15, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi , grāmatvedības apkalpošana, gada pārskats, gada ienākumu deklarācija, Grāmatvedības ārpakalpojumi, grāmatvedības pakalpojumi , konsultācijas, grāmatvedības uzskaite, pašnodarbinātie
Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.