Grāmatvedības uzņēmums, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedis, grāmatvedības pakalpojumi, finanšu konsultācijas, Latvija, grāmatvedības pakalpojumi Latvija, grāmatvedis Latvijā, grāmatvedība Vidzeme, grāmatvedības

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Baiba Bendorfa, "d.b.konts" SIA, grāmatvedības pakalpojumi, labs grāmatvedis Liepājā, grāmatveži, grāmatvežu, Sertificēts grāmatvedis, grāmatvede, grāmatvedības ārpakalpojumi, konsultācijas, pārstāvība VID, valsts

Vitas birojs, SIA

Pionieru 3-11, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Grāmatvedības pakalpojumi Bauskā, Vitas birojs grāmatvedības pakalpojumi, Vitas birojs, Vitas birojs, grāmatvedība, pilna servisa grāmatvedība, grāmatvedības konsultācijas Bauskā, nodokļu konsultācijas,

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi Jelgavā. Grāmatvedība Jelgavā. Grāmatvedības konsultācijas., Grāmatvedības plānošana, vadīšana, uzraudzība. Dokumentu pārbaude, sakārtošana, iegrāmatošana.
ZL.LV iesaka

Radīt kopā, SIA

Lielvircava, Lielvircavas 7-3, Platones pagasts, Jelgavas nov. LV-3036
Grāmatvedības pakalpojumi Ozolniekos, Jelgavā, Zemgalē. Labs grāmatvedis. Grāmatvedības uzņēmums ., Grāmatvedības ārpakalpojumu firmas Jelgavas novadā, apkārtnē, apkaimē.

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi, nodokļu konsultācijas, atskaites, deklarācijas, pārskatu sagatavošana, bilance, Mikrouzņēmums, pašnodarbinātie, VID, gada pārskats, audits, revīzijas, finanšu konsultācijas, grāmatvedis, grāmatvedības

TANIA grāmatvedība, SIA

Ludviķa 4-2.st., Liepāja, LV-3401
Grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskats, VID, pārstāvniecība VID, gada pārskata sastādīšana, nodokļu
ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Grāmatvedības dokumentu pārbaude un sakārtošana. Algu aprēķini. Grāmatvedības metodikas izstrāde., Grāmatvedības audits. SIA likvidācijas bilances.

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības un finanšu konsultācijas. Ārpakalpojuma grāmatvedība. Grāmatveži. Grāmatvedis., Grāmatvedības pakalpojuma cena. E-grāmatvedība. Uzņēmuma pārstrukturizēšana.

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības apkalpošana. Finanšu konsultācijas. Grāmatvedības konsultācijas., Iekšējo grāmatvedības organizācijas dokumentu sagatavošana. Uzņēmuma iekšējais audits.

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Grāmatvedības pakalpojumi. Grāmatvedība., Grāmatvedības pakalpojumos ietilpst: Uzņēmuma grāmatvedības organizācijas un politikas izstrāde.

Ilzes birojs, SIA

Strazdu 16, Jelgava LV-3004
Grāmatvedības pakalpojumi, finanšu konsultācijas., Sabiedrība ar ierobežotu atbildību mazkapitāla uzņēmums , mikro nodoklis, MIKRO uzņēmumi, ceturkšņa atskaites

Inmenso plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Grāmatveži, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības uzņēmums , grāmatvedības apkalpošana, gada pārskats, deklarācijas, deklarācija fiziskām personām, deklarācija juridiskām personām, mikrouzņēmums, kvalitatīvi grāmatvedības

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54-9, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar starptautiskajiem standartiem (IFRS) sastādīti finanšu pārskati, kam ir svarīga loma uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanā un prestiža veidošanā.

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000018.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

ZL.LV iesaka

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Integre, SIA

Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Grāmatvedības pakalpojumi. Konsultācijas sniedz arī attālināti.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!