Griešana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
dokumentu pēcapstrāde, laminēšana, laminēšanas pakalpojumi, lielformāta laminēšana, locīšana, brošēšana, griešana

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Silikātu 5c, Rīga LV-1016
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Bērzkalnu 77, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana ✓ Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
"Rudzlauki" , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
lūžņu iepirkšana, metāllūžņu iepirkšana Latvijā, metāllūžņu nodošana Jelgava, Metāla cenas, Metāla griešana

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Liepājas šoseja 19a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Metāllūžņu iepirkšana Dobelē. Metāla konstrukciju demontāža. Objektu demontēšana, metāllūžņu konteineri, metāllūžņu pieņemšana Jelgavā un Rīgas rajonā,  piekabju noma. Automašīnu utilizācija un norakstīšana no CSDD uzskaites. Transporta pakalpojumi un konteineru noma. TM Recycling SIA, TM Recycling, TM Recycling metāllūžņi, TM

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
"Zemgaļi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Metāllūžņu iepirkšana Jelgavā un Rīgas rajonā. Metāla konstrukciju demontāža. Objektu demontēšana, metāllūžņu konteineri, metāllūžņu pieņemšana Jelgavā un Rīgas rajonā,  piekabju noma. Automašīnu utilizācija un norakstīšana no CSDD uzskaites. Transporta pakalpojumi un konteineru noma. TM Recycling SIA, TM Recycling, TM Recycling

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Dzelzceļnieku 8a, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīnu pieņemšana un norakstīšana ✓ Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Ikšķiles veterinārā ambulance

Strādājam pēc pieraksta.
Daugavas prospekts 38a, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Apraksts:

"Ikšķiles Veterinārā Ambulance" atvērta no 2019.gada maija. Piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Sebr Met, SIA

Tērvetes 67a, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “SebrMet” pērk melnos un krāsainos metāllūžņus no juridiskām un arī no privātpersonām. Saskaņā ar mūsu licenci, mūsu darbības spektrs ietver šķirošanu, demontāžu un transportēšana.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Venēra, Salons Limbažos (Pēc pieraksta!)

Strādājam
Jaunā 12-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Frizētava "Venēra" Limbažos - matu griešana sievietēm, vīriešiem un bērniem, ķīmiskā matu taisnošana, matu krāsošana, ilgviļņi, vakara frizūras.

Arsa L, SIA, Veterinārā aptieka un prakse

Aizputes 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Veterinārā aptieka "Arsa L" - dzīvnieku barība, barības piedevas, medikamenti, zoopreces, aksesuāri. Sandra Rubīne - lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārsts. Mājas vizītes, konsultācijas. Mākslīgās apsēklošanas tehniķis. Piena pārraugs. Vetārsta pakalpojumi Kurzemē.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.