Griešana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
MIG/MAG metināšana, TIG metināšana, valcēšana, virpošana, zāģēšana, urbšana, vītņu griešana .

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
, metāla zāģēšana ar lentzāģi, metāla griešana ar leņķa slīpmašīnu, metāla griešana ar plazmas griešanas, vārtu furnitūra, smilšu strūkla izbraukumā, Locinox slēdzenes, skārda izstrādājumu ražošana, plazmas griešana

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

VNT System, SIA

Katlakalna 11 k.5, Rīga LV-1073
Apraksts: Metāla vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība - armatūra, sijas, U-profila sijas, loksnes, caurules (kvadrātveida, taisnstūra, apļveida, elektriski metināti, bezšuvju, ūdens un gāzes vadu caurules), stūri, armatūras siets, stieples, kvadrātstieņi.. Kravu komplektācija no noliktavas un pēc pasūtījuma. Griešana un preces piegāde.

Larmet.lv, kokzāģētavu iekārtu ražošana

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Larmet WSM vēsture aizsākās ap 1995. gadu, kad Raunā Silmet sāka izstrādāt kokzāģētavas iekārtas. Jau 1995. gada novembrī uzņēmums piedalījās savā pirmajā starptautiskajā izstādē Minskā. Uzņēmuma attīstība gāja pa tādu iekārtu ražošanas ceļu kā apaļo kokmateriālu pārstrādes kokmateriālos, malu zāģēšanas mašīnas un koka šķērsgriezuma iekārtas. 2014. gadā tika uzsākta jauna tipa stieņu komplekta ražošana - ar elektronisku ierīci pļaušanas platuma maiņai. Tas ļauj ātri, dažu sekunžu laikā pārslēgties no viena pļaušanas platuma uz citu, turklāt šo procesu var pilnībā automatizēt. Larmet iekārtu ražošanas procesā tiek izmantotas visas mūsdienu metālapstrādes tehnoloģijas: lāzergriešana, plazmas griešana, detaļu savienošana u.c.

Madonas laukceltnieks, SIA, Veikals

Saules 61, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: EVODRAIN drenāžas sistēmas!

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Alpha SA, SIA

Katlakalns, Magoņu 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Metināšanas un griešanas iekārtas: ✓ MIG/MAG metināšanas pusautomāti ✓ MMA invertori ✓ TIG invertori ✓ Multifunkcionāli MMA/TIG/MIG invertori ✓ Plazmas griezēji ✓ CNC plazmas griešanas iekārtas ✓ Metināšanas un griešanas aksesuāri

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.