Griešana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65b-65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
čuguns, skārds, alumīnijs, niķelis, varš, kapars, bronza; metāla konstrukciju, iekārtu, aprīkojuma griešana , Tilta krāna, tilta krānu izjaukšana, nojaukšana, demontāža, kuģa, kuģu griešana , sagriešana.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
labiekārtošana, laistīšana, laistīšanu sistēmu ierīkošana, koku zāģēšana, zāģera pakalpojumi, krūmu griešana

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Tolmets Vidzeme, SIA, Balvu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Tehnikas 5c, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Danija, salons

Stacijas 3a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par frizētavu:

Frizētava Danija piedāvā frizieru un nagu speciālistu pakalpojumus. Piedāvājam modernus matu griezumus visai ģimenei. Profesionāla matu kosmētika. Manikīrs piedāvā pēc klientu vēlmēm gan klasisko manikīru, gan ar gēllakas pārklājumu, gan nadziņu modelēšanu ar dažādiem dizainiem, gan nagu apgleznošanu. Jūs sagaidīs mājīga un draudzīga atmosfēra, vēlme atgriezties! Darba laiki pēc pieraksta, ja nepieciešams, strādājam arī svētdienās un svētku dienās.

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes. ✓ Digitālā druka. ✓ Lielformāta druka. ✓ Vizītkartes. ✓ Reklāma uz auto. ✓ Apģērbu apdruka. ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka. ✓ Gaismas reklāma. ✓ Vides reklāma. ✓ Reklāma iekštelpās. ✓ 3D uzlīmes, 3D etiķetes. ✓ Reklāmas projektu realizācija. ✓ Prezentreklāma. ✓ UV druka.

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Tolmets Vidzeme, SIA, Gulbenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Malas 8, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Piedāvājam: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga, LV-1010
Friziera pakalpojumi, matu griešana , krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un, Bizes, matu veidošana, griešana , krāsošana, taisnošana, ilgviļņi, šķipsnu balināšana.

Jana, Frizētava

Ausekļa 7b-2.st., Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: Frizētava ✓ Sieviešu matu griezumi ✓ Vakara frizūras, kāzu frizūras ✓ Ikdienas matu veidošana ✓ Matu krāsošana ✓ Matu SPA (Botox, Anti-age procedūra u.c.) ✓ Keratīna taisnošana ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi ✓ Bērnu matu veidošana un frizūras Manikīrs un pedikīrs ✓ Klasiskais manikīrs ar/bez lakas ✓ Manikīrs ar gēllakas pārklājumu ✓ Klasiskais pedikīrs ar/bez lakas ✓ Pedikīrs ar gēllakas pārklājumu Skaistumkopšanas pakalpojumi ✓ Skropstu krāsošana ✓ Uzacu korekcija (ar pinceti) ✓ Uzacu krāsošana ✓ Skropstu pieaudzēšana

Tolmets Vidzeme, SIA, Smiltenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Silva , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

DoGroom, Suņu un Kaķu frizētava, SIA Barklay

Suņu un kaķu frizētava 🐩🐾👍
Nīcgales 32, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Uzņēmums "DoGroom" nodarbojas ar mājdzīvnieku frizēšanas un sakopšanas pakalpojumiem. Frizieru salons suņiem un kaķiem. Pieejama arī profesionālā kosmētika dzīvniekiem. Piedāvājam suņu un kaķu sagatavošanu izstādēm. Mēs parūpēsimies par jūsu mājdzīvnieku!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Sanita, skaistumkopšanas salons

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Uz mirkli izrauties no ikdienas pienākumiem un parūpēties par savu matu vai ķermeņa labsajūtu. Skaistumkopšanas salons "Sanita" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu - sākot no matu krāsošanas līdz pat vizuālā tēla veidošanai. Uzticiet savu skaistumu mums! Strādājam pēc iepriekšējā pieraksta.