Gruntis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vējdole, SIA

Lokomotīves 26-5, Rīga LV-1057
Rezervuāru tīrīšana, kuģu tīrīšana, bīstamie atkritumi, utilizācija, transportēšana, savākšana, izvešana. Dzelzsceļa vagonu, vagonu - cisternu tīrīšana, tvertņu, cisternu demontāža, tīrīšana. Benzīntanku, uzpildes staciju tīrīšana, demontāža. Dzelzsceļa cisternu tīrīšana, atmazgāšana, attīrīšana. Naftas produktu piesārņotas grunts

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Wirtgen Latvia, SIA

Bukulti, Ādažu 28, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Wirtgen, Vögele, Hamm, KLEEMANN, Benninghoven, asfalta frēzes, reciklieri, grunts reciklēšanas un stabilizēšanas iekārtas, betona ieklājēji, kalna frēzes, asfalta veltņi, grunts veltņi, pneimo veltņi, veltņošana, ieklāšana, asfalta ieklājēji, asfalta ieklāšana, ceļa ruļļi, karjeru iekārtas, drupinātāji, rotora drupinātāji, žokļu

Zolcha, IK

Kuldīgas 47-24, Ventspils, LV-3601
Bruģēšana, apzaļumošana, asfaltbetona remontdarbi, remonts, bruģa ieklāšana, zaļumošana, zāliena ieklāšana, bruģakmens remonts, grants ceļa izbūve, jaunu ceļu izbūve, ceļa zīmju uzstādīšana, mini traktora noma, minitraktora noma, aizsargbarjeru uzstādīšana, labiekārtošana, grants aizvešana, zāliens, grunts pacelšana, grunts

Zīmulis un ota, veikals

Skolas 14, Rīga, LV-1010
dzēšgumijas, otas, ota, silikona otas, akvareļu otas, saru otas, sintētiskas otas, paletes naži, paletes, gruntis

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.