HITACHI, visā Latvijā

Drukāt

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Remontējam šādus zīmolus::

Bosch, Makita, Hilti, Honda, Al-ko, Hitachi, Oleo-Mac, DeWalt, Stihl, Metobo, Rupes, Karcher, Jonsered, AEG, Bomag, Kipor, Sdmo, Partner, Festool, Rebir, Alpine, Skil, Dremel, Fein, Black & Decker, Husqvarna, Stiga, Briggs & Stratton, Castelgarden, Murray, Atlas, Copco, Ryobi, Bomag, Sdmo, Dremel, Elektra, Beckum, Protool, Milwaukee, Rothenberger, MTD, Zongshen, Oregon, Erman, Titan, Fuxtec, Gartenst, China utt. (remonts un apkope).

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca - TV darbnīcā veic visa veida televizoru, monitoru un dekoderu remontu ar garantiju uz izpildīto darbu. TV pultis un programmēšana. Meistars ar 25 gadu pieredzi - konsultācijas, diagnostika un izbraukšana pie klienta. Iepērk LED televizorus ar bojātu vai sasistu ekrānu un citiem defektiem. Sniedz attālinātu bezmaksas konsultāciju pa telefonu vai whatsapp.

Tava tehnika, SIA

1.preču 1, Daugavpils, LV-5401
Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi , rEBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Atbrīvošanas aleja 163, Rēzekne, LV-4604
Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi , REBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley.

Tava tehnika, SIA, Veikals

Rīgas 75, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Instrumentu, dārza preču, veikals Latgalē, Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Līvānos. Zemo cenu iternetveikals Latvijā. Dārza preces un piederumi internetā ar piegādi. Elektriskie instrumenti bosch, skill, hitachi, rEBIR, jasper, hilti, dWT, hyndai, stanley. Profesionālie akumulatoru kokapstrādes, metālapstrādes, mežistrādes instrumenti.

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

F.Sadovņikova 13, Rīga LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Ventors, SIA

Stopiņu 20, Rīga LV-1035
Hitachi , (Japāna) gaisa kondicionētāji, (kondicionētājs, kondicionieri) kondicionieri ar siltumsūkņi,

Ārvalsts komersanta Hitachi Energy Estonia AS pārstāvniecība

Dēļu iela 4, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra