Hidroizolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ventum, SIA

Muitas 3d, Daugavpils LV-5401
polisterols, bloki, ķieģeļi, keramzīts, uzkausējamais ruberoīds, jumta segumi, jumta logi, sausie maisījumi, hidroizolācija

ViaCon Latvija, SIA

Granīta 3 k.4, Rīga LV-1057
Caurules, (caurtekas) polietilēna metāla saskrūvējamās caurtekas, tuneļi, tilti, HDPE plēve, ģeomembrānas, hidroizolācija
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli, Siltumizolācijas vate, Ekovate HK 35, Minerālvate, Beramā vate, Termovate siltuma un skaņas izolācijai, ēku fasādes vate, vate ēku fasādēm, Ekovate, izolācija, Tvaika izolācijas materiāli, Tvaika izolācijas membrānas, Tvaika izolācijas membrānas, membrānas jumtiem, membrānas (membrāna)

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
PVC logi Valmiera. Plastmasas logi, PVC durvis, PVC stiklotās būvkonstrukcijas no vācu KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilu sistēmām, Roto un Winkhaus furnitūra. Ražotāja garantija 5 gadi. Logi Valmiera, logi Mazsalaca, logi Rūjiena, logi Ainaži, logi Limbaži, logi Salacgrīva, logi Staicele, logi Aloja, logi Smiltene, logi Valga, logi Seda, logi

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

Yagi Development, SIA

K.Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

ZJ Grupa, SIA

Stūrīšu 29, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
būvniecība, jumta segums, jumta segumi, jumiķi, jumtu labošana, jumiķu darbi, jumta nomaiņa, jumta hidroizolācija

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.