Hidroizolācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
santehnikas darbi, caurplūde, santehnikas remonts, santehnikas apkope, ūdens maisītājs, maisītāja nomaiņa, hidroizolācija

Soudal, SIA

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
fasādei, fasādes apdarei, ekspress akrils, 5 min, caurspīdīgs, sanitārais, ventilācijām, elastīgs, hidroizolācija

Specceltnieks, SIA

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Siltumizolācijas montāža, kausēšana, remontēšana, hidroizolācija , hidroizolēšana.

Svekom, SIA

Starta 1, Rīga, LV-1026
Hidroizolācija , atputekļošana, uzlejamās grīdas, plaisu remonts.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

Ulre, SIA

Rīgas 98A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
būvniecības, renovācija, rekonstrukcija, būvuzraudzība, siltumizolācija, jumtu segumi, jumiķu darbi, hidroizolācija

VV Construction, SIA

Allažu 4-4, Rīga, LV-1005
dzīvoklis, ofiss, birojs, Iekšējā apdare, ārējā apdare, durvju montāža, reģipsis, grīdu ieklāšana, hidroizolācija

ViaCon Latvija, SIA

Granīta 3 k.4, Rīga LV-1057
Caurules, (caurtekas) polietilēna metāla saskrūvējamās caurtekas, tuneļi, tilti, HDPE plēve, ģeomembrānas, hidroizolācija
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

WATERPROOFING BALTIC, SIA, hidroizolācijas materiāli

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs esam oficiālais spāņu rūpnīcas "Tecnopol" pārstāvis. Mūsu specializācija - poliuretāna hidroizolācija (bezšuvju pārklājums) un siltināšana, izmantojot poliuretāna putas dažādās objektu virsmās. Mēs piedāvājam hidroizolācijas, aizsardzības, siltumizolācijas un grīdas segumu sistēmas un materiālus, kurus var izmantot lieliem un maziem celtniecībasobjektiem. Pie mums var iegādāties poliuretāna gruntis, poliuretāna un poliurīnvielas hidroizolācijas membrānas, poliuretāna siltumizolācijas putas, grīdas bezšuvju segumus un pārklājumu aizsargslāņus.

Plašāka informācija ir atrodama mūsu mājaslapā: https://tecnopol.lv/lv/catalog/desmopol

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

Yagi Development, SIA

Krišjāņa Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

ZJ Grupa, SIA

Stūrīšu 29, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
būvniecība, jumta segums, jumta segumi, jumiķi, jumtu labošana, jumiķu darbi, jumta nomaiņa, jumta hidroizolācija

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.