Higiēnas preces, visā Latvijā

Drukāt

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Preces bērniem. Higiēnas preces . Dezinfekcijas līdzekļi. Pretinsektu līdzekļi., Higiēnas preces . Grūtniecības un ovulācijas testi. Topošajām un jaunajām māmiņām.

Ievas aptieka

Meža 9, Rēzekne LV-4601
Ortopēdiskās zolītes, Aptiekas, aptieka, medikamenti, zāles, homeopātija, homeopātiskie līdzekļi, higiēnas , preces , zīdaiņu preces , kosmētika, kompresijas zeķes, asinsspiediena mērīšana, vitamīni, uztura bagātinātāji

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Kafija, kafijas pupiņas, malta kafija, šķīstoša kafija, kapučīno, saldumi, sadzīves ķīmija, saimniecības preces

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Bāra piederumi, Horeca, Higiēnas preces , mitrās salvetes. Saimniecības preču vairumtirdzniecība.
ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Dzīvnieku barība, medikamenti, zoo preces , barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas.

Birma PETS Daugavpils, suņu un kaķu frizētava

Viestura 70, Daugavpils LV-5401
aksesuāri, salons-frizētava dzīvniekiem, suņu, kaķu sagatavošana izstādēm, profesionāla kosmētika, preces

LORDS by Birma PETS, suņu un kaķu frizētava

Ilūkstes 109, Rīga, LV-1082
Dzīvnieku barība, Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi, Lolojumdzīvnieku kopšana, Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists, Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets, Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Krāslavas aptieka, SIA

Brīvības 8, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Aptieka, aptieka Latgalē, medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, higiēnas preces , bērnu pārtika, homeopātiskās

Union Med, SIA, Aptieka 1

Baznīcas laukums 6, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Zāļu izgatavošana, veterinārija, medicīnas preces , medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, bērnu preces , , higiēnas preces , bērnu pārtika, kosmētika, slimnieku kopšanas piederumi, saites, ārstnieciskās zeķes

Valdas aptieka, SIA

Ugāle, "Mežrūpnieki" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Apraksts:

VALDAS APTIEKA piedāvā plašu medikamentu klāstu. Laipni un atsaucīgi farmaceiti, kas atbildēs uz jūsu jautājumiem un palīdzēs jums ar medikamentu ieteikumiem. Pieejami recepšu un bezrecepšu medikamenti, kā arī dažādas higiēnas preces.

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Alianse-2M, SIA, Apotheka tīkla aptieka (Varakļānu Domes ēkā)

Rīgas 13, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838
Apraksts: Zāļu izgatavošana pēc receptēm! Esam Varakļānu centrā!

Sarkandaugavas aptieka

Patversmes 1 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

Aptieka Sarkandaugavā. Zāļu, medikamentu tirdzniecība, vitamīni, higiēnas preces, homeopātiskās zāles. Dezinfekcijas līdzekļi, maskas, pulsa oksimetri. Zāļu pasūtīšana, zāļu izgatavošana pēc pasūtījuma.

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi::

1. Proktoloģijas risinājumi – Proktoskopi un Rektoskopi

2. Vienreizējās lietošanas medicīnas aizsargpreces

✓ Cimdi (lateksa, nitrila, vinila, sterili, inovatīvā Flexylon™ materiālā) ✓ Maskas (Vācijā ražotas maskas) ✓ Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

3. Brūču Aprūpe

4. Inkontinences un Pacientu Aprūpe

5. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

6. Pamata Medicīniskās Ierīces

7. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

8. Covid-19 Risinājumi

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Vidrižu aptieka

Vidriži, "Ambulance" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts:

"Vidrižu aptieka" - medikamentu tirdzniecība, higiēnas preces, kompensējamie medikamenti, zāļu izgatavošana, homeopātiskie līdzekļi, farmaceita konsultācijas.

Remroks, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava LV-3007
Apraksts: Saimniecības preču un sadzīves ķīmijas tirdzniecība un piegāde.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.