Instrumenti, adresē Daugavpils

Drukāt
Banner 1050x80

Rebir D, SIA

Vienības 19, Daugavpils LV-5401
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Rumba centrs, SIA

Vaļņu 10d, Daugavpils LV-5401
Dārza tehnika un inventārs

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
kondicionieris, darbarīki, darba rīki, celtniecības spaiņi, celtniecības konteineri, slīpēšanas sūkļi, krāsotāju instrumenti , , ota, otas, krāsu rullīši, krāsas rullīši, krāsošanas instrumenti , krāsošanas instrumenti , špakteļlāpstiņa

Sainkom, SIA

Arodu 64, Daugavpils, LV-5404
, naglas, uzkopšanas līdzekļi, smilšpapīrs, alumīnija krāsa, PINOTEX špakteļmasa, santehnika, darba instrumenti

Serpantīns, SIA, Filiāle

Stiklu 7b, Daugavpils, LV-5404
MILWAUKEE pneimatiskie un elektriskie rokas instrumenti : EUROMATE, Coral, KEMPPER -  industriālās ventilācijas, Pneimatiskie instrumenti , profesionālie instrumenti . Griezējdiski GLOBE, CORIN. Kompresori.
1

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
citi tehnikas piederumi, grābekļi, lāpstas, dakšas, cirvji, mačetes, zaru zāģi, dārza šķēres, rokas instrumenti
  • 1 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Sodos, SIA

18.novembra 75, Daugavpils, LV-5404
Kancelejas preču tirdzniecība

Sparks A, SIA, Filiāle

Jelgavas 1, Daugavpils, LV-5404
Metālapstrādes iekārtas un instrumenti

TAK, SIA

Stiklu 1a, Daugavpils LV-5404
Gultņi, blīves, manžetes, gredzeni, siksnas, ķēdes, hidraulika, pneimatika, darbarīki, instrumenti , šļūtenes
2

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums
  • 2 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Tava tehnika, SIA

1.preču 1, Daugavpils, LV-5401
Kravas mašīnu instrumenti . Instrumenti motocikliem, velosipēdiem, skūteriem. Atslēgas. Uzgaļi., Elektriķu instrumenti . Abrazīvie diski. Metālapstrādes un kokapstrādes instrumenti . Skrūvspīles.

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Varšavas 43a, Daugavpils, LV-5404
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Tetra-Plus RD, SIA

Imantas 23, Daugavpils LV-5401
Kancelejas preču vairumtirdzniecība

Uguntiņa, veikals

Arodu 64, Daugavpils, LV-5404
Darba apģērbs, cimdi, darba cimdi, pirkstiņi, respiratori, atstarojošā veste, zābaki, cepures, darba apavi, velteņi, filca apavi, aizsargapģērbs, aizsargapavi, lietusmēteļi, ķiveres, austiņas, drošības jostas, paaugstinātas redzamības apģērbs, ūdensnecaurlaidīgs apģērbs, metinātāja apģērbs. Saimniecības preces, multikatls Redmons,

Veikals - serviss HD 4

Kandavas 19, Daugavpils, LV-5401
Meža un dārza tehnika: Pie mums ir vairāku pasaulslavenu zīmolu meža un dārza tehnika – tāda, kura izpelnījusies klientu uzticību vairāku gadu desmitu garumā, tāda, par kuru ražotāji ir pa īstam atbildīgi! ✓ Cenas – norādītas katalogos, bet nav akmenī kaltas ! ✓ Atlaides – skatieties sadaļā JAUNUMI UN AKCIJAS! Ja tur nav aktuālo atlaižu – vienkārši zvaniet mums… ✓ Rezerves daļas piedāvātajai tehnikai – IR! ✓ Serviss strādā cītīgi – bez garām rindām!

Ventum, SIA

Muitas 3d, Daugavpils LV-5401
celtniecības plēves, siets, ģeotekstils, piekārto griestu konstrukcijas, flīzes, grīdas, linolejs, instrumenti