Instrumenti, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ARDE Dental, SIA

F.Sadovņikova 20, Rīga, LV-1003
Zobārstniecības tehnika, zobārstniecības instrumenti , medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība, Zobārstniecības tehnika un instrumenti .

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

ASS M A V, Rīgas pils. A.Bērziņa instrumentu ražošanas individuālais uzņēmums

Latgales iela 413 – 13, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

ASiekšdarbi, SIA, Augstas kvalitātes sienu un griestu apdares darbi

Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Dažāda veida iekšējie apdares/ remonta darbi: ✓ Špaktelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Krāsošana ✓ Tapešu līmēšana Apraksts:

Tavs sadarbības partneris sienu un griestu apdares darbos: "ASiekšdarbi" sienu un griestu apdares darbus veic saskaņā ar jaunākajām tehnoloģijām un apdares materiāliem. Augstas darba kvalitātes sasniegšanai tiek izmantoti TapeTech instrumenti, GRACO špaktelēšanas un krāsošanas iekārtas, papīra lenšu iespiešanas mašīnām. Regulāri tiek sekots jaunākajām tehnoloģiju un apdares materiālu tendencēm.

Augstas kvalitātes tehnoloģijas sienu un griestu apdarē. Uzņēmums specializējies šādu apdares darbu veikšanā lielākās platībās: SIENU un GRIESTU špaktelēšana, slīpēšana krāsošana, tapešu līmēšana. Ja apstrādes platība ir neliela, izmaksas par m2 var sadārdzināties, jo izmantotās augstās kvalitātes tehnoloģijas un iekārtas sadārdzina procesu nelielā platībā.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

AVK loģistika, SIA

Dzirnavu 39-1, Jūrmala LV-2011
Iekraušanas un izkraušanas tehnika

AVR Baltija, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
plēve, fasādes kasetes, antikondensāta pārklājums, sienas panelis, paneli, jumta paneļi, skārdnieku instrumenti , , jumiķu instrumenti .

Abbott Laboratories Baltics, SIA

Dzirnavu 57a, Rīga LV-1010
Medicīnas iekārtas, medicīniskās diagnostikas iekārtas, laboratoriju aprīkojums, instrumenti , analizatori

Abero, SIA

Mūkusalas 33, Rīga LV-1004
Metroloģija, mēraparāti un mērinstrumenti

Abolat, SIA

"Rūtas" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Kokapstrādes iekārtas un instrumenti

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Abschliff Latvija, SIA

A.Čaka 107, Rīga, LV-1011
Celtniecības instrumenti , otas, rullīši, grīdu uzkopšana.

AccuMed, SIA

Skulte, Skultes 15-70, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2108
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

Afleks.eu

Kurbada 4, Rīga, LV-1009
, zāģlentas metālam, ruļļu galdi, līnijlāzeri, tehniskie šķidrumi un piederumi, ražošanas iekārtas, instrumenti , virpas remonts, mēbeles ražošana, darba rīki un tehnika, darbagaldi, ēvele, figūrzāģis, frēzēšanas instrumenti

Agamiks, SIA

Vagonu 23, Rīga LV-1009
Kemppi, Kemppi Latvija, Kemppi serviss, MIG/MAG metināšana, TIG metināšana, Mma metināšana, metināšanas pusautomāti, elektrodu metināšana, metināšana, metināšanas piederumi, metināšanas aparāti, plazma, metināšanas maskas, metālapstrāde, aizsardzības līdzekļi, metināšanas iekārtas, metināšanas aprīkojums,elektroniskie

Agens, SIA, Elektrodzinēju remontdarbnīca

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Elektrodzinēju darbnīca Rīgā. Asinhrono dzinēju, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un pārtīšana. Gultņu maiņa, nomaiņa. Motociklu ģeneratoru un starteru pārtīšana. Auto ģeneratoru remonts. Auto starteru remonts. Auto elektrodzinēju remonts. Auto kondicionieru spoles pārtīšana. Zāles pļāvēju, pļaujmašīnu, sūkņu (t.sk. ūdens sūkņu)