Instrumenti, adresē Teika

Drukāt
Banner 1050x80

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Lāzergriešana. Lāzergravēšana. Gravēšana, gravierdarbi, gravieris. Gravējumi ar lāzeru uz metāla, stikla, koka ādas, plastmasas, auduma u.c. materiāliem. Gravierdarbi. Lāzera griešana. Griešana ar lāzeru. Lāzeri, lāzeru tirdzniecība, lāzera pakalpojumi. Lāzeriekārtas medicīnai. Lāzeriekārtu tirdzniecība, remonts. Gravējumi uz

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Maxdental, SIA

Brīvības gatve 257-11, Rīga, LV-1006
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

Merpro, SIA

Ūnijas 12, Rīga, LV-1084
Metroloģija, mēraparāti un mērinstrumenti

New Century, SIA

Bērzaunes 13, Rīga LV-1039
Grooming instrumenti . Profesionālā kosmētika suņiem. Mājdzīvnieki.

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11A, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

PakMarkas, SIA

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Pašlīmējošo etiķešu druka, iepakojumu apdruka ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un marķēšanas iekārtu tirdzniecība ✓ Piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība Par uzņēmumu: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

Prestol Kompozits, SIA

Ropažu 19A, Rīga LV-1039
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Pugačova B., sertificēta zobu higiēniste

Brīvības gatve 320, Rīga LV-1006
Veseli zobi. Zobu higiēna. Zobu balināšana. Zobu higiēnistu asociācija. Zobu balināšana mājās. Zobu balināšana cenas. Zobu balināšana mājas apstākļos. Zobu higiena. Zobu balināšana cena. Zobu higiena riga. Zobu balinasana. Higiēna.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

Rakstā, salons-veikals

Brīvības gatve 205, Rīga LV-1039
zīļu vainagi, sievu cepures, galvas, plecu lakati un kakla lakatiņi, matu lentes, tridekšņi, mūzikas instrumenti

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā