Instrumentu noma, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Instrumentu Noma, SIA

Mārcienas iela 9A, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

IunA gultņi, SIA

Kurzemes prospekts 164A, Rīga, LV-1029
industriālā plastmasa, elektroniskie, digitālie blīvslēgi, gultņu novilcēji, sildītāji, novilcēju, sildītāju noma

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ pasākumu apskaņošana; ✓ pasākumu gaismošana; ✓ tehnikas noma; ✓ dj pakalpojumi; ✓ video tiešraides nodrošināšana. Par uzņēmumu:

SIA "JKR systems" aizsākumi meklējami 2005. gadā, kad cilvēki ar kopīgām interesēm apvienojās un izveidoja muzikālu apvienību, ar ko daudz tika spēlēts kāzās un korporatīvajās ballītēs. Un tas tiek darīts vēl šodien. Laikam ejot, radās interese par tehnisko nodrošinājumu un lietām, kas varētu uzlabot grupas sniegumu, kā arī vizuālo noformējumu pasākumos. Augot prasībām no klientu puses, kuru vidū parādījās arī pasākumu aģentūras, radās nepieciešamība izveidot uzņēmumu.

Jule Serviss, SIA, Nomas punkts

Mellužu 17, Rīga, LV-1067
Metroloģija, mēraparāti un mērinstrumenti

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

Komanda24, SIA, Beramo kravu piegāde

Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
1-3 m3 beramo kravu piegāde bez starpniekiem no Pierīgas karjeriem:: ✓ Smiltis (pieberamās/ skalotās/ sijātās) ✓ Melnzeme (sijāta/ nesijāta) ✓ Šķembas (0-4/ 2-8/ 8-16/ 20-40/ 40-70/ 0-40) ✓ Grants (apmešanai, betonēšanai, mūrēšanai, estrich grīdām) ✓ Oļi (8-16/ 16-32) ✓ Pašizgāzēju, furgonu un treileru noma

Komanda24, SIA, Furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusu noma

Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" - furgonu, mikroautobusu un pašizgāzēju noma.:

"Komanda24" - furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusunoma. Mazlietoti auto teicamā tehniskā un vizuālā stāvoklī, ir ļoti kompakti manevrētspējīgi un vadāmi ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Minimālais nomas termiņš 2-3 dienas.

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

L.O. Serviss, SIA

A.Čaka 33, Rīga, LV-1011
izstrādājumu remonts, ādas izstrādājumu labošana, ādas izstrādājumu serviss, remonts, tirdzniecība, noma , somu remonts, flautas somas remonts, kontrabasa somas remonts, čehovu remonts, mūzikas instrumentu čeholu

La RONDE, SIA

Vagonu 23, Rīga, LV-1009
Kafijas automāti, kafijas un karsto dzērienu automātu un aparātu noma , īre.

Laadur Baltic, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Iekrāvēju tirdzniecība, piegāde, pilna servisa noma , tehniskā apkope, diagnostika, izbraukuma servisa

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Latvijas nacionālais metroloģijas centrs, SIA

K.Valdemāra 157, Rīga LV-1013
gaismekļu drošības testēšana, ģeometrisko kustības parametru mērījumi, kalibrēšana, konferenču zāles noma