Jēkabpils, visā Latvijā

Drukāt

LL projekti, SIA, Mērniecība un topogrāfiskā uzmērīšana

Brodi, Aldaunes 13, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov. LV-5212
Apraksts:

SIA "LL Projekti" dibināts 2016. gadā un piedāvā mērniecības un ģeodēzijas pakalpojumus. Uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi: topogrāfiju uzmērīšana, izpildmērījumu uzmērīšana, zemes robežu kadastrālā uzmērīšana, kamerālie darbi, zemes ierīcības projektu izstrāde, būvasu nospraušana, ceļa ass nospraušana un citi ģeodēziskie darbi. Uzņēmuma darbība pamatā notiek Jēkabpils, Aizkraukles, Madonas, Preiļu, Balvu, Līvānu, Pļaviņu, Viesītes, Neretas, Jūrmalas reģionos, bet sniedzam pakalpojumu visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši, sertificēti mērnieki ar sertifikātiem “Ģeodēzisko darbu veikšanai”, “Kadastrālās uzmērīšanas darbu veikšanai”, “Zemes ierīcības darbu veikšanai”.

Betons & Metāls, SIA

Liginišķu 17d, Daugavpils, LV-5415
Aknīste, Jēkabpils , Viesīte, Dagda, Krāslava, Kārsava, Ludza, Zilupe, Ikšķile, Ogre, Ķegums, Lielvārde

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Lattergo, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 6, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Produkcija:: ✓ PVC Logi un durvis ✓ Bīdāmās durvju un logu sistēmas ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Vārti ✓ Stikla paketes ✓ Stikla starpsienas ✓ Palodzes ✓ Žalūzijas Logu un durvju piegādātājs:

Kvalitatīvākais un lielākais logu un durvju piegādātājs, uzstādītājs reģionā. Vienmēr rūpējamies par saviem klientiem.

Psihologa prakse

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 22-4.st., Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Psihologs Latgalē, Preiļi, Preiļos, Rēzeknē, Viļāni, psihologa palīdzība Latgalē, Preiļi, Preiļos, Jēkabpils

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Tulkojumi, notariāli apstiprināti tulkojumi. Dokumentu sagatavošana, uzņēmumu juridiskā apkalpošana, parādu piedziņa, konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, juristi, pārstāvība tiesās. Grāmatvedības pakalpojumi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, gada pārskati, gada bilances, uzņēmumu dibināšana, izmaiņas, reorganizācija,

WURTH, SIA, Veikals

Neretas 30, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 218c, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Rakari, veikals, KP Indra

Saules 7, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Piedāvājam preces bērniem no dzimšanas līdz pusaudžu vecumam.

A.M.Company, SIA

Dzirnavu 20, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "A.M. Company" nodarbojas ar ceļa zīmju izgatavošanu, uzstādīšanu, ceļu asfaltēšanu un ceļu marķēšanu. Darbojamies Latgales reģionā - Daugavpils, Krāslava, Rēzekne, Preiļi, Jēkabpils.

Erante, SIA, Tipogrāfija Madonā

Saieta laukums 2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mēs drukājam:: ✓ Reklāmas materiālus ✓ Grāmatas, brošūras ✓ Vizītkartes ✓ Skolēnu dienasgrāmatas ✓ Veidlapas ✓ Kalendārus ✓ Avīzes ✓ Etiķetes, uzlīmes Par uzņēmumu:

Ja jums steidzami nepieciešams nodrukāt vizītkartes, etiķetes, brošūras, ielūgumus, kalendārus, plakātus vai citu poligrāfijas produkciju, piedāvājam labāko risinājumu – digitālo druku.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils , Kuldīga, Krāslava

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.