Jēkabpils, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Euroexpress, SIA

Valdeķu 82, Rīga, LV-1058
Centra rajons, Centrs, Cēsis, Daugavpils, Dzirciems, Gulbene, Iļģuciems, Imanta, Jaunciems, Jelgava, Jēkabpils

Evropluss, SIA

Atbalss 14, Rīga LV-1063
Jaunjelgava, Jaunmīlgrāvis, Jaunķemeri, Jelgava, Jugla, Juglas centrs, Jugla, Juglas papīrfabrikas ciemats, Jēkabpils

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Sadarbības partneri:: Latvijas pilsētās: ✓ Alūksne: "VALDIS" ✓ Aizkraukle: "JARDS" ✓ Bauska: "INSANA" ✓ Balvi: "AMATI" ✓ Cēsis: "VIDZEMES BŪVSERVISS" ✓ Daugavpils: "ED & KO" ✓ Jelgava: "MNL" ✓ Jēkabpils: "SEDUMI" ✓ Jūrmala: "JŪRMALAS NAMS" ✓ Kuldīga: "MEISTARS LV" ✓ Krāslava: "LEVEN" ✓ Limbaži: "FS SERVISS"; "RPB" ✓ Rēzekne: "DAKO"; "RUVAR" ✓ Saldus: "INK 99"; "VU SANTEHNIKA" ✓ Talsi: "O. BĀRES BŪVMATERIĀLI" ✓ Tukums: SIA "BARHEMS" ✓ Ventspils: SIA "UNIGARANTS" Veikalu tīkli: ✓ "AKVEDUKTS" ✓ "DEPO DIY" ✓ "SANTEKO" (veikali ūdens akadēmija) ✓ "TN KURŠI"

Ferrus, AS

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
STRONGA, Bauska, traktori Cēsis, traktori Daugavpils, traktori Gulbene, traktori Jelgava, traktori Jēkabpils , tehnika Daugavpils, Mežizstrādes tehnika Gulbene, Mežizstrādes tehnika Jelgava, Mežizstrādes tehnika Jēkabpils

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

Furšets, SIA

Zinātnes 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Sigulda, Rīga, Rīgas rajons, Ogre, Cēsis, Ieriķi, Līgatne, Jēkabpils , Ādaži.
1

GRIF, SIA, Individuālo aizsardzības līdzekļu veikals – birojs

Latgales 361, Rīga LV-1063
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces
  • 1 Darba aizsardzības līdzekļi, formastērpi, darba apģērbi un apavi; tirdzniecība

Gaujas Koks, SIA

Gaujas 24 k.35, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Kokapstrāde

Green Juniper, SIA

K.Barona 62-1, Rīga LV-1011
Alūksne, Balvi, Aizkraukle, Cēsis, Bauska, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jūrmala, Jēkabpils ,

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Jēkabpils nodaļa

Rīgas 257, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HUBERTS, Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Jēkabpilī, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 208, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: Optika – BUSHNELL, KAHLES. Ieroči – SAVAGE. Aksesuāri – WARNE, EAW, MAK, RECKNAGEL, DENTLER. Munīcija – CLEVER MIRAGE. Apavi, apģērbi – CHEVALIER, TERMO, MERKEL GEAR, ROCKY, AIGLE. Citi – HAUSKEN, FUROTARGET, HELLE, MTM, ACCUSHARP, AMBIENTE, ARTIPEL, ARTINA, FRANKONIA.

Hanzas auto, SIA

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Serviss Jēkabpilī, autoserviss Jēkabpilī, antikorozijas apstrāde, pretkorozijas apstrāde, auto pretrūsas apstrāde, pretrūsu līdzekļi Jēkabpilī, transportlīdzekļu metāla virsmu apstrāde, auto slēdzeņu apstrāde, auto druvju, auto logu apstrāde, stiklu tīrīšanas līdzekļi, tīrīšanas līdzekļi, atsāļošanas līdzeklis, bremžu un rezerves

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Innats, SIA

Toma 2, Rīga LV-1003
Jaunciems, Ķekava, Babīte, Alūksne, Aizkraukle, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils

JEAL & V, IK

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Auto rezerves daļu tirdzniecība, riepas, riepu serviss, riepu montāža, riepu remonts, jaunas riepas, lietotas riepas, diski, riepu tirdzniecība, riepu nomaiņa, izbraucam pie klienta. Elf eļļas, Triko slotiņas, EXIDE akumulatori, Borbet diski, Autec diski, Sava, Triangle, Tigar, Kormoran, Dayton, Cooper Tires, Marshal, Sonar, Dunlop, Debica,

JJ sistēmas, SIA, hidraulikas serviss

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Hidraulikas tirdzniecība un serviss:

Hidraulikas vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un hidraulikas servisa uzņēmums. Mūsu komandā strādā pieredzējuši profesionāļi. 24 stundu serviss - servisa palīdzība ārpus darba laika. Veicam kvalitatīvu hidraulisko šļūteņu izgatavošanu un remontu, hidraulisko cauruļu locīšanu, tirdzniecībā hidrauliskie cilindri un to remonts, hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana, kā arī nodrošinam hidraulisko iekārtu remontu, projektēšanu un montāžu.