Jelgava, adresē Jelgava

Drukāt

Alkšņi, Jelgavas rajona Līvbērzes pagasta zemnieku saimniecība

"Svētes Ozoliņi", Līvbērzes pag., Jelgavas nov., LV-3003
uzsākta likvidācija

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Serviss, diagnostika, auto diagnostika, auto ģeometrijas regulēšana,  savirze, sagāzums, savērsums - izgāzums, auto elektriķis, ritošās daļas remonts, auto motoru remonts, bremžu iekārtas remonts, riepu montāža, riepu balansēšana, auto riepas, auto rezerves daļu veikals, auto remonts, sagatavošana TA, TA iziešana, antikorozijas

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Serviss, diagnostika, auto diagnostika, auto ģeometrijas regulēšana, savirze, sagāzums, savērsums - izgāzums, auto elektriķis, ritošās daļas remonts, auto motoru remonts, bremžu iekārtas remonts, riepu montāža, riepu balansēšana, auto riepas, auto rezerves daļu veikals, auto remonts, sagatavošana TA, TA iziešana, auto mazgāšana,

Apotheka 29

Lielā 17, Jelgava LV-3001
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Apsardze Jelgava, SIA

Raiņa 16, Jelgava, LV-3001
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Ardeko.LV, SIA

Pasta 33, Jelgava, LV-3001
Žalūzijas Jelgava , aizkaru dizains Jelgava , skatuves aizkari Jelgava , aizkari iestādēm Jelgava , moskītu, tīkli Jelgava , aizkaru stangas Jelgava .

Arik, SIA

Lapskalna 18, Jelgava, LV-3007
Zāgmateriāli, kokmateriāli, baļļas, pirtis, mucveida pirtis, dārza mēbeles, siltumnīcas, pārvietojamās mājas, bērnu laukumi, smilšu kastes, bērnu mājiņas, garāžas, saimniecības ēkas, baseini, informācijas dēļi, lapenes, galda komplekti, beņķi, soliņi, šūpoles, polipropilēns, vagondēlis, terases dēlis, guļbūves vagondēlis, tualetes,

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Atbalsts kultūrai Jelgavā, Fonds

Krišjāņa Barona iela 6, Jelgava, LV-3001
uzsākta likvidācija

Audi Jelgava,

Loka iela 31, Jelgava, LV-3008
Informācija no uzņēmumu reģistra

Audzes būvfirma, SIA

Zemeņu 2i, Jelgava LV-3001
Ekskavatori Jelgava . Būvgružu izvešana. Pašizgāzēji Jelgavā. Celtniecības tehnika., Jumtu ieklāšana, universālā ekskavatora noma Jelgava , Zemgalē. Jelgavā, Zemgale.

Aukor, SIA

Bauskas 5a, Jelgava LV-3001
Metāla loksnes, metāla locīšana Jelgava , nerūsējošā tērauda izstrādājumi, skārdnieku darbi Jelgava , nerūsējošā

Autoamatnieks, SIA, Autoskola

Akadēmijas 2-2, Jelgava LV-3001
Autovadītāju, traktortehnikas apmācība, autoskola, A, B, C, D, E kategorijas, 95 kods, braukšana, instruktori, tiesības, vadītāja apliecība, motociklistu apmācība, auto skola, šoferu kursi. Braukšanas autoapmācība, CSDD eksāmens, autobraucēju skola, autovadītājiem, šoferu mācības, braucēju sagatavošana, dienas grupa, vakara grupa.

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Apraksts: Uzņēmums Autohaoss sniedz auto evakuācijas pakalpojumus, kā arī palīdzību uz ceļa Jelgavā un tās apkārtnē. Nodarbojamies arī ar lietotu automobīļu iepirkšanu un pārdošanu, auto nomu un pie mums ir arī kvalitatīvs autoserviss.

Autoskola, SIA, Filiāle

Raiņa 20, Jelgava, LV-3001
Autoskola, Autoskola Jelgavā, B kategorija, Autovadītāju apmācība.

Avenes, Jelgavas rajona Sesavas pagasta zemnieku saimniecība

"Avenes", Sesavas pag., Jelgavas nov., LV-3034
Informācija no uzņēmumu reģistra

Avotu, Jelgavas rajona Sidrabenes pagasta Ulda Lonerta zemnieku saimniecība

1. maija iela 6 – 14, Emburga, Salgales pag., Jelgavas nov., LV-3045
Informācija no uzņēmumu reģistra