Jelgava, adresē Jelgava

Drukāt

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Jelgavas tehniskās apskates stacija

Aviācijas 40, Jelgava LV-3004
Auto tehniskā apskate, Auto transporta, automašīnu, motociklu, piekabju tehniskā apskate, Kravas auto tehniskā apskate

Vilevi, SIA, darba drošības Zemgales filiāle

A.Pumpura 7, Jelgava, LV-3004
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Darba aizsardzība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē. Ugunsdrošība Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Tērvetē.

D.Kūlas, M.Kaļķes, I.Saņukas zobārstniecības prakses

Raiņa 18, Jelgava LV-3001
Zobārsts Jelgavā. Zobārsts Dace Kūla. Zobārsts Saņuka Irina. Protēzists Jelgavā. Protēzists Mudīte Kaļķe. Zobu rentgens. Higiēnists Jelgavā. Zobu labošana Jelgavā. Zobu raušana. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Auto logu tonēšana. Auto stiklu tonēšana. Auto lukturu pulēšana. Auto logu tonēšana, auto stiklu tonēšana, tonētās plēves, logu plēves, aizsargplēves pret sauli, aizturošas plēves, aizsargplēves stikliem, auto līmplēve, līmplēves, matētās plēves, autoplēves, lukturu tonēšana, auto lukturu pulēšana, stiklu plēves, logu plēves,

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
nekustamo īpašumu dokumentu pārbaude, būvniecības dokumentu pārbaude, Rīga, Rīgas rajons, Jūrmala, Jelgava

Latio, SIA, Jelgavas nodaļa

Jelgava LV-3007
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži, lauksaimniecības zeme, jaunie projekti, pārdod māju, Nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtētājs, nekustamā īpašuma vērtējums, nekustamo īpašumu konsultācijas,

Jelgavas Logi LA, SIA

Āne, Celtnieku 30, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Apraksts:

"Jelgavas Logi LA" ir uzņēmums, kurā apvienotas zināšanas, nepieciešamās iemaņas un pilnvērtīga ražošanas bāze, lai īstenotu ikviena klienta pārdrošākās idejas stiklojuma jomā. Mūsu piedāvāto logu priekšrocības: elegants telpas izskats, logi tiek piedāvāti dažādās krāsās, siltuma ekonomija – līdz pat 40% lielāka siltuma necaurlaidība, logi veic ārējo trokšņu izolāciju, augsta logu kvalitāte, logi tiek tehnoloģiski pareizi iebūvēti. Ar prieku atbildēsim uz jebkuru jūsu jautājumu un kopā meklēsim vislabāko risinājumu jūsu vēlmēm.

ZL.LV iesaka

Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse, SIA

Dambja 10, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse", SIA piedāvā zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem, Jelgavā.

Ārstniecības iestādes reģistra kods 0900-00016

Šarnas, SIA, Darbnīca

Svētes 27, Jelgava LV-3001
Juveliera pakalpojumi. Mūsu piedāvājumā:: ✓ Gredzeni ✓ Ķēdes ✓ Auskari ✓ Kuloni ✓ Rokassprādzes Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.
ZL.LV iesaka

Sell IT, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam uzņēmums, kas tic, ka klients vienmēr ir pirmajā vietā! Klientu velmju izzināšana ir "Sell IT" misija!

Mūs darbinieki ir motivēti un ieinteresēti, iespēja darbiniekiem dalīties ar savām idejām un tās realizēt ir tā lieta, kas tiek apzināti veicināta!

Augsta līmeņa individuālā atbildība nozīmē to, ka darbinieks sniedz nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma kopējiem panākumiem!

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ Ēku un būvju projektēšana ✓ Arhitekta pakalpojumi ✓ Būvprojektu izstrāde Par mums:: Uzņēmums atrodas Jelgavā, jau vairāk kā 10 gadus specializējas dzīvojamo, publisko, ražošanas, komunālo ēku un būvju projektēšana, piedāvā arhitekta pakalpojumus.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

DiXDi, SIA

Tērvetes 67b, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Kases aparātu tirdzniecība, noma un serviss. Apmācība darbam ar kases aparātu.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Jelgavas nodaļa

Brīvības bulvāris 1a, Jelgava LV-3002
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

ZL.LV iesaka

Jesemčika A., zvērināts revidents

Svētes 18-233, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Zvērināts revidents Jelgavā.