Jelgava, adresē Jelgava

Drukāt

Kollo, apavu veikals

Katoļu 7, Jelgava, LV-3001
Bērnu un pusaudžu apavi Jelgavā. Bērnu kurpes. Bērnu kurpes ar zemu zoli. Bērnu kedas. Bērnu apavi - sporta stils. Jauniešu kurpes, apavi. Sandales, pludmales čības, iešlūcenes, sporta apavi, ādas botes, botas, dabīgās ādas bērnu apavi, ziemas, rudens, mazuļu apavi, siltie gumijas zābaki, češkas, kanvas, canvas.

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
Jumtu, likšana, montāža, ieklāšana, remonts, segumi, izbūve, siltināšana, remontdarbi, siltināšanas darbi, jumta koka konstrukciju izbūve, vējkastes montāža, metāla jumts, jumta seguma maiņa, nesošo konstrukciju izbūve, bēniņu siltināšana, mansarda siltināšana jumta remonta darbi, nomaiņa, jumiķu darbi, segums, jumta likšana, jumtu

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

RB Motors, SIA, Auto un moto rezerves daļu tirdzniecība

Rūpniecības 39a, Jelgava, LV-3008
auto detaļas lēti, nopirkt motociklu detaļas lēti, nopirkt skūteru detaļas lēti, auto rezerves daļas Jelgava , , motociklu rezerves daļas Jelgava , skūteru rezerves daļas Jelgava .

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Jelgavas Pils Aptieka piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Apraksts: Uzņēmums Autohaoss sniedz auto evakuācijas pakalpojumus, kā arī palīdzību uz ceļa Jelgavā un tās apkārtnē. Nodarbojamies arī ar lietotu automobīļu iepirkšanu un pārdošanu, auto nomu un pie mums ir arī kvalitatīvs autoserviss.

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Piedāvājam mēbeļu, iedzīves un iekārtu pārvietošanu. Pieredzējuši, uzmanīgi un akurāti krāvēji veiks visus iekraušanas un izkraušanas darbus, pārvietojot Jūsu iedzīvi. Vajadzības gadījumā arī iepakos, izjauks un uzstādīs mēbeles vai citas iekārtas. Strādājam visā Latvijas teritorijā. Sniedzam pakalpojumus arī visā Baltijā un citur Eiropā. Pārvadājam visdažādākās kravas visā Latvijā, Baltijā un Eiropā. Pārvadājam steidzamās kravas un līdzkravas pa ceļam. Sniedzam arī negabarīta kravas pārvadājuma pakalpojumus ar vienlaikus līdz astoņiem pasažieriem.

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis, pusdienas, vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni, salāti, picas, šašliki, konditoreja, konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas, dzērieni, izlejamais alus, terase. Ēdienu piegāde, bezmaksas piegāde. 

Sertificētas ārstes Solvitas Lauvas privātprakse psihoterapijā

Pulkveža O.Kalpaka 16-211, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Psihoterapija ir terapijas veids, kurā profesionāli apmācīta persona palīdz atrisināt emocionālas jeb psiholoģiska rakstura problēmas, izmantojot psiholoģisku pieeju. Psihodinamiskā psihoteapija palīdz cilvēkam apzināties un pieņemt savas jūtas, tās saskatīt, izprast un saprast zemapziņas konfliktus un neveselīgus uzvedības vai izturēšanās veidus. Līdz ar to samazinās vai izzūd simptomi un ir iespējama personības garīgā attīstība, pilnveidošanās un funkcionēšana augstākā līmenī.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.

Akvedukts, AS, KAC Jelgava

A.Kronvalda 3a, Jelgava LV-3002
Par uzņēmumu:

Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

WURTH, SIA, Veikals

Aviācijas 8a, Jelgava LV-3002
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.