Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apotheka 29

Lielā 17, Jelgava LV-3001
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Apsardze Jelgava, SIA

Raiņa 16, Jelgava, LV-3001
Apsardze: aizsargierīces, sistēmas, videonovērošana

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Ardala, SIA

Ganību 16/18, Liepāja, LV-3401
Riepu maiņa, auto mazgāšana, autoserviss, riteņu savirze, vieglmetāla disku remonts, riepu uzglabāšana, montāža, balansēšana, rezerves daļu tirdzniecība, riepu tirdzniecība, riepas uz līzinga, auto mazgātava, autoremonts, auto serviss Liepājā, Liepājas centrā, metināšana, savērsums, savērsuma regulēšana, riteņu remonts, disku remonts,

Ardeko.LV, SIA

Pasta 33, Jelgava, LV-3001
Žalūzijas Jelgava , aizkaru dizains Jelgava , skatuves aizkari Jelgava , aizkari iestādēm Jelgava , moskītu, tīkli Jelgava , aizkaru stangas Jelgava .

Areko Jelgava, SIA

G.Astras 3a, Rīga, LV-1084
Nekustamais īpašums

Arhitekt, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga, LV-1026
Rīgā, arhitektu birojs Rīga, arhitektu birojs Jūrmala, arhitektu birojs Daugavpilī, arhitektu birojs Jelgava

Arik, SIA

Lapskalna 18, Jelgava, LV-3007
Zāgmateriāli, kokmateriāli, baļļas, pirtis, mucveida pirtis, dārza mēbeles, siltumnīcas, pārvietojamās mājas, bērnu laukumi, smilšu kastes, bērnu mājiņas, garāžas, saimniecības ēkas, baseini, informācijas dēļi, lapenes, galda komplekti, beņķi, soliņi, šūpoles, polipropilēns, vagondēlis, terases dēlis, guļbūves vagondēlis, tualetes,

Arina M, SIA

Ulbrokas 8-48, Rīga, LV-1021
Aizkraukle, Jelgava , Jēkabpils, Ogre.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Atbalsts kultūrai Jelgavā, Fonds

Krišjāņa Barona iela 6, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Atramed, SIA

Smilšu 98-10, Daugavpils, LV-5410
Daugavpils, Rīga, Jūrmala, Liepāja, Valmiera, Jēkabpils, Rēzekne, Jelgava .

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

Atta-1, SIA

Jūrkalnes 1, Rīga LV-1046
Lampas Jelgava , Spuldzes Jelgava , Apgaismes tehnika Jelgava , Elektromateriāli Jelgava , Elektromateriālu, tirdzniecība Jelgava .

Audi Jelgava,

Loka iela 31, Jelgava, LV-3008
Informācija no uzņēmumu reģistra

Audzes būvfirma, SIA

Zemeņu 2i, Jelgava LV-3001
Ekskavatori Jelgava . Būvgružu izvešana. Pašizgāzēji Jelgavā. Celtniecības tehnika., Jumtu ieklāšana, universālā ekskavatora noma Jelgava , Zemgalē. Jelgavā, Zemgale.