Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava , Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Paceļamie vārti var būt komplektēti ar:: ✓ logiem ✓ personāla durtiņām ✓ automātiku ✓ manuālo ķēdes reduktoru ✓ stiprības ribām ✓ dubultajām eņģēm ✓ garajiem rullīšiem Par "Elks AK": Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Vārtu automātika , tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Ērgļos, Piebalgā, Madonā, Siguldā, Rīgā, Vidzemē. LABI VĀRTI – DROŠĪBA SEV UN TUVAJIEM! Ventspils, Jelgava, Jēkabpils, Rēzekne, Valka.

DZ Automeistars, SIA, Autoserviss

Rūpniecības 5a, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Dialīzes centrs, SIA, Dienas stacionārs

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Apraksts:

Rīgā un Jelgavā ir iekārtoti ambulatori, nefroloģiska profila dienas stacionāri, kas sniedz plānveida nieru aizstājējterapiju hroniskiem nieru slimniekiem, izmantojot hemodialīzi un hemodiafiltrāciju. Sertificēti ārsti – nefrologi sniedz arī konsultācijas un ārstniecisko palīdzību nieru slimību vai aizdomām par tām gadījumos gan pieaugušajiem, gan arī bērniem.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

DiXDi, SIA

Tērvetes 67b, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Kases aparātu tirdzniecība, noma un serviss. Apmācība darbam ar kases aparātu.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Mučas, SIA

"Imantas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"Mučas" piedāvā laivu nomu pa visām Latvijas upēm. Mūsu klienti ir iecienījuši tādas upes kā Gauja, Salaca, Brasla, Daugava, Lielupe, Mēmele, Abava, Venta, Irbe un vēl daudzas citas Latvijas skaistākās upes. Lai iznomātu inventāru, lūdzu, sazinieties ar tuvākās laivu bāzes kontaktpersonu Siguldā, Staicelē, Daugavpilī, Jelgavā vai Kuldīgā. Mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Jelgavas nodaļa

Brīvības bulvāris 1a, Jelgava LV-3002
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Tērauda radiatori ✓ Alumīnija radiatori ✓ Bimetāla radiatori ✓ Konvektori ✓ Daudzslāņu caurules ✓ Veidgabali ✓ Radiatoru ventiļi ✓ Radiatoru noslēgvārsti ✓ Termogalvas ✓ Caurules un piederumi zemgrīdas apkurei

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.
ZL.LV iesaka

Jesemčika A., zvērināts revidents

Svētes 18-233, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Zvērināts revidents Jelgavā.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Zet-R, SIA

Katoļu 7a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Apkalpojam, uzstādām, remontējam visa veida sadzīves tehniku.
ZL.LV iesaka

Ozolnieku aptieka, SIA

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Par aptieku:

Ozolnieku aptieka turpina rūpēties par jūsu veselību jaunā vietā. Ozolnieku aptieka pēc 23 gadiem pārcēlās uz jaunām, gaišām un plašākām telpām Skolas ielā 6A, Ozolniekos. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Aptiekā gatavojam zāles pret ārsta izrakstītām receptēm. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu augstā līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību! Ozolnieku aptiekas kolektīvs. Sniedz konsultācijas augstā līmenī. Aptiekā mēra asinsspiedienu.