Jumta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Saimniekserviss, ūdensapgāde, kanalizācija, namu un teritorijas apsaimniekošana, siltumapgāde, siltumtīkli. Ūdensapgāde un kanalizācijas pakalpojumi Alojā, Staicelē, Ungurpilī, Puikules Stacijā, Ozolmuižā, Braslavas pagastā un Vīķos. Centralizētā siltumapgāde Alojā, siltuma ražošana un piegāde Staicelē trim katlumājām. Mājokļu

Alpans, SIA

Latgales 322E, Rīga LV-1063
Jumti, jumtu segumi. Firmas “IMPERBEL” (Beļģija) materiālu grupas DERBIGUM ekskluzīvais izplatītājs Latvijā, Lietuvā, Igaunijā. Jumtu segumu tirdzniecība.

Alpi jumti, SIA

Latgales 258 k-7, Rīga LV-1063
Jumtu segumi

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Alviri, SIA, uzkopšanas serviss, tīrīšanas pakalpojumi

Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Uzkopšanas kompānija SIA „ALVIRI” piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, noliktavās u.c., kā arī dzīvokļu un māju uzkopšanu.

Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kas garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti!

Annas 2, dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

Annas 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Namu apsaimniekošana

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Aqua San, SIA

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
Santehnika. Santehnikas interneta veikals. Santehnikas eksports. Internetveikals, internetveikali, e - veikals, interneta veikali. Vannas, masāžas sistēmas, dušas kabīnes. Keramika, izlietnes. WC podi, bidē, WC vāki. Baseinu tirdzniecība. Baseinu ierīkošana. Baseinu projektēšana. Baseinu būvniecība. Baseini, peldbaseini, privātie

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Ar pīpi uz jumta, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Jāņa Čakstes iela 23, Emburga, Salgales pag., Jelgavas nov., LV-3045
uzsākta likvidācija

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Arra, SIA

Skolas 21-510, Rīga, LV-1010
Apraksts: Projektēšanas pakalpojumi

Art-Signāls Ltd, SIA

Ropažu 41, Rīga, LV-1006
Auto lifti, vārti, paceļamie vārti, garāžas, saliekamās garāžas. Moduļbūves, (uzpildes stacijas, biroju ēkas, skolas, sporta centri, mācību iestādes). Parkošanās lifti, auto parkošanās lifti, liftu konstrukcijas, liftu izbūve uz pagraba. Būvkonstrukcijas. Automatizēts parkings, auto parkings, automatizētas parkinga sistēmas, garāžu

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
darbi, jumta izbūve, griestu apdare, griestu krāsošana, griestu tapetes, griestu špaktelēšana, griestu, Jumta renovācija Krāslavā, Latvijā, jumtu montāža, skārdnieku darbi, jumtu siltināšana.

Arča jumti, SIA

Priedaine, "Priedes" -8, Kurmāles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3301

Asver, SIA

Bērzaune, "Kaplejas" , Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Māju siltināšana, jumta siltināšana, grīdas siltināšana, sienas siltināšana, pārsegumu siltināšana, pārseguma