Jumta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Vilards, SIA

Jupatovkas 5a, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

SIA “Vilards” ir oficiāls “RUUKKI” produkcijas pārstāvis Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar jumtu materiālu un to komplektējošo elementu tirdzniecību, izbūvi, rekonstrukciju u.c. montāžas darbiem. Izgatavojam arī dažādus standarta un nestandarta skārda izstrādājumus pēc pasūtītāja izmēriem īsos termiņos. Individuāla pieeja ikvienam klientam un augsts apkalpošanas serviss ir mūsu ikdiena.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

City Climber Latvia, SIA

Rīga
Pakalpojumi::

Uzkopšanas pakalpojumi

✓ Logu un stikla konstrukciju mazgāšanas darbi ✓ Fasādes tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu, noteksistēmu tīrīšanas darbi ✓ Jumtu, karnīžu tīrīšana no sniega un lāstekām

Industriālais alpīnisms būvniecībā

✓ Starppaneļu šuvju hermetizācija ✓ Ēku, angāru, torņu fasāžu krāsošana ✓ Fasādes apmešanas un siltināšanas darbi ✓ Jumtu un angāru seguma maiņa, labošanas darbi, noteksistēmas montāžas un demontāžas darbi ✓ Citi renovācijas un remonta darbi augstumā

Citi darbi augstumā

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi" , Lestenes pagasts, Tukuma nov., LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Tērauda jumtu un sienu loksnes. No ražotāja skārds, valcprofils, skārda sienu profils, metāldakstiņi. Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes. TECHNONICOL bitumena šindeļi, dakstiņi. Bitumena ruļļveida segumi. Ruberoīds, pergamīns. Bitumena mastikas, hidroizolācijas plēves. Siltumizolācijas
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
karnīzes - piļu līstes, logu ārējās palodzes, cokola apdares, sateknes - satekas, kantainas - ovāla jumta , lūkas.VELUX jumta logi, logu karnīzes, logu apdares, ventilācijas izvadi, dūmvadu, skursteņu iestrādes