Jumta, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Loguapkope.lv - Logu remonts - Logu apkope

Latgales 130A, Rīga LV-1003
rekonstrukcija, pārlikšana, stikla pakešu nomaiņa fasādes konstrukcijās, tecējumu novēršana mansarda, jumta

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
, bēniņu siltināšana, mansarda siltināšana jumta remonta darbi, nomaiņa, jumiķu darbi, segums, jumta , segums, venēcija, venezia, classic, click, kliks, jumta segums, onduline, jumta seguma maiņa, koka konstrukcijas

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
ar būvvaldi, bezmaksas konsultācijas, tāmēšana, pamatu būve, grīdas ieklāšana, ēku pārsegumu izbūve, jumta

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta , Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi., ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla jumta segumi, metāla

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Korčagins K., individuālā darba veicējs, ēku siltināšana

Mārtiņa 13, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Termogrāfija un materiālu iestrāde: ✓ Termogrāfija ir infrasarkanā starojuma vizualizācija. To veic ar termālo attēlu veidošanas kameru, ko izmanto, lai noteiktu siltuma noplūdes vietas ēkas siltumizolācijā. Iegūtos rezultātus var izmantot, lai uzlabotu siltumnoturību, apkures un ventilācijas sistēmu efektivitāti, kā arī pēc būvdarbiem noteiktu to kvalitāti. Pasūtot termogrāfiju, jūs iegūsiet detalizētu pārskatu par katru ēkas vai iekārtas posmu. Termogrāfiju ēkās var veikt, kad ēkas iekšējā temperatūra no temperatūras ārā atšķiras vismaz par 10 grādiem.

 

✓ Sausā iestrāde tiek izmantota horizontālās un slīpās konstrukcijās, piemēram, uz grīdām vai jumta slīpnē. Sausais izolācijas materiāls tiek izpūsts spraugās un aizpilda pat vissīkākās konstrukcijas šķirbas. Ar sausās iestrādes metodi ir iespējams aizpildīt dažādus “tukšumus” ēku sienās (piemēram, starp ģipškartona konstrukcijām), padarot defektus par lietderīgiem un pats galvenais siltiem efektiem.

Baltic Construction Systems, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts: Angāru, industriālo ēku, veikalu un noliktavu būvniecības risinājumi.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Balticroof LV, SIA

Katlakalna 13c, Rīga LV-1073
SIA "Balticroof LV" darbības pamatvirzieni:: ✓ jumtu izbūves ✓ jumtu remonta darbi ✓ nesošā profila montāža ✓ jumtu siltināšanas darbi ✓ kausējamā ruļļu materiāla ieklāšanas darbi ✓ skārda apdares detaļu montāža ✓ risinājumu izstrāde jumta mezgliem ✓ līdzfinansējuma piesaiste jaunu jumtu izbūves darbiem ✓ ēku jumtu apsaimniekošana ✓ sniega tīrīšana no sabiedriskām un rūpniecības ēkām

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
vorota, ekskluzīvi, elementi, standarta, durvis, režģi, režģu, posmi, alumīnija logi, jumtu remonts, jumta

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3d, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Norberts Komutis, individuālā darba veicējs

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars veic plaša spektra celtniecības un apdares darbus. Pieņemamas cenas, kvalitāte un iekļaušanās noteiktajos termiņos. Aicinu sadarbībai!

A&U JUMTI, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma speciālisti profesionāli, kvalitatīvi veic jumiķu darbus no A līdz Z. Sākot no labošanas līdz jumta nomaiņai. Strādājam visā Latvijā, sadarbībai atvērti!

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!