Jumta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Merida-Latvija, SIA

Nautrēnu 12, Rīga LV-1079
Ieejas paklāji, mozaīkas paklāji. Nanotehnoloģija. Nano tehnoloģija. Roku dvieļi, ziepju dozatori, dvieļu turētāji, šķidrās ziepes, nerūsējošā tērauda turētāji. Salvetes, pulveri, mīkstinātāji, želeja ļoti netīru roku tīrīšanai, elektriskie roku žāvētāji, gaisa atsvaidzinātāji, atkritumu tvertnes, maisi un pelnu trauki, higiēnas

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k-5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi

Metal Roof Group, SIA

Latgales 266 k-3-33, Rīga LV-1063
Jumtu segumi

Metalatelje.lv, metāla dizaina darbnīca

"Lazdaines", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2121
plaukti, reklāmas stendi, gaismas reklāma, gaismas kastes, metāla burti, baneru rāmji, misiņa burti, jumta , bagāžnieki, jumta bagāžnieku izgatavošana.

Mopart, SIA

Zirņu 5-185, Rīga, LV-1013
Jumtu, jumta attīrīšana no sūnām. Serviss, cena, izmaksas.

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69A, Rīga, LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

Motiva Latvija, SIA, Filiāle

Mūkusalas 15A, Rīga, LV-1004
Rullo žalūzijas pakešu logiem, žalūziju izgatavošana, aizsarg žalūzijas, fasādes žalūzijas, žalūzijas jumta , interjera atsvaidzināšanai, plisētas žalūzijas, standarta logiem, vadāmās ar rokturi, plisētas žalūzijas jumta

Mount Jumtu Serviss, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Dzirkaļu iela 30 – 9, Rīga, LV-1057
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mājas stils, salons

Lāčplēša 14, Rīga, LV-1011
vārti, industriālie vārti, alumīnija margas, balkonu iestiklošana, moskītu sieti, fasādes, žalūzijas un jumta

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Mārupes logi, struktūrvienība

"Jumtiņi", Jaunolaine, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Jumta logi. Ugunsdrošas konstrukcijas, stiklotas fasādes.
ZL.LV iesaka

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

NL, SIA

Vilhelma Purvīša 21A-2.st., Rīga LV-1050

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37B, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.