Jumta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

SILS, dārza un meža tehnikas centrs, SIA, Veikals

Rīgas 26A, Madona, Madonas nov., LV-4801
lapu vācēji, akumulatora lapu pūtēji, akumulatora lapu vācēji, rokas miglotāji, motorizētie miglotāji, jumta

SILS, dārza un meža tehnikas centrs, SIA, Veikals

Brīvības gatve 406, Rīga, LV-1024
Zāles pļāvēji, kultivatori, zālienu traktori, motobloki, dzīvžogu, šķēres, zāles šķēres, dārza kopšanas piederumi, dārza tehnikas tirdzniecība, dārza tehnika, dārza tehnikas serviss, motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, motorzāģu tirdzniecība, mežizstrādes tehnikas rezerves daļas, mežizstrādes tehnikas serviss, dārza kopšanas darbarīki,

SKYSTONE, SIA

"Senči", Silakrogs, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2133
Šūnbetons, AIRFORM DRAIN ūdenscaurlaidīgs šūnbetons, plakanie jumti - šūnbetons, bēniņu grīda - šūnbetons, ēku sienas - šūnbetons, stāva pārsegums - šūnbetons, gājēju un veloceliņi - šūnbetons, nolietoti cauruļvadi - šūnbetons, baseina siltumizolācija - šūnbetons, grunts nostiprināšana - šūnbetons, tukšumu aizpildīšana - šūnbetons, putu

SL Projekti, SIA

Antenas 3A, Rīga, LV-1004
karkasi, durvju ievietošana, logu ievietošana, santehnikas darbi, kanalizācijas un ūdensapgādes darbi, jumta

SMnami, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 8-5, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
darbi, pamatu betonēšana, santehnikas darbi, santehnikas remonts, ūdensapgāde, kanalizācijas darbi, jumta

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

Saipo, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 1B, Rīga LV-1004
kores, sateknes, parapetus, jumta lūkas, sētu cepures, dūmvadu cepures utt, pieņemam pasūtījumus pēc, Nestandarta skārda locījumi: jumta lūkas, skursteņu cepures, stabu cepures, brandmūru cepures, teknes

Salas mala, SIA

Ģertrūdes 106-3, Rīga, LV-1009
Namu apsaimniekošana

Savega Lat, SIA

Latgales 322E, Rīga LV-1063
Jumti, jumiķu darbi. Jumtu segumi DERBIGUM, kas ražoti firmā IMPERBEL (Beļģija). Sertifikāts ISO 9001. Jumtu segumu ierīkošanu veic Beļģijā apmācīti speciālisti. Veiktajiem darbiem un materiāliem 2 gadu garantija. Būvkomersanta registrācijas apliecība Nr.2903-RA. Jumiķu darbi visā Latvijā.

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Sekura stils, SIA

Katlapu 7, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Bīdāmās durvis, starpsienas, stikla jumta konstrukcijas, jumta logi.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Sika Baltic, SIA

Piedrujas 7, Rīga LV-1073
pastiprināšanas sistēmas materiāli: SikaTop, SikaRepair, SikaMonoTop, Sikagard, Sika Ferrogard, Sikalastic jumtu, jumta

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.