Jumta, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Barona jumtu serviss, SIA

Gaismas 19 k.11-34, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Jumiķu darbi

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Bokšas, Logi un durvis Valka

Rīgas 17, Valka, Valkas nov., LV-4701
Piedāvājam:: ✓ Logus ✓ Durvis ✓ Paceļamos garāžu vārtus

Uzņēmuma pamatmērķis ir nodrošināt klientus ar labāko cenas un kvalitātes attiecību tirgū.

Apraksts:

Mēs cenšamies nodrošināt jums labākos logus un durvis, un mēs uzskatām, ka katrai detaļai ir nozīme. Tāpēc mēs cenšamies nodrošināt kvalitāti un precizitāti visā procesā – sākot no tā, ka ir viegli atrast pareizo produktu, līdz savlaicīgai piegādei, uzmanīgam atbalstam un logiem, ar kuriem jūs varat rēķināties gadiem ilgi. Jo mums katrs projekts ir personisks.

Bokšas, logi un durvis Limbaži

Rīgas 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Rūjiena, Mazsalaca, Sigulda, Piebalga, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, labākie pvc logi, Pvc logi privātmājai, jumta

Bokšas, logi un durvis Valmiera

Rīgas 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Sigulda, Piebalga, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, labākie pvc logi, Pvc logi privātmājai,  jumta

Brasta Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
dušas kabīnes, dušas kabīnes individuālajiem pircējiem, celtniecības plēves, ražošana, jumti, jumtu, jumta

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Būve ZZ, SIA

Ulbroka, Institūta 36, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Celtniecības, remonta, renovācijas, restaurācijas darbi, Būvdarbi, projektēšana, dzīvokļu, biroju remonts, pārbūve, iekštelpu remonts, apdare, rekonstrukcija, ēku siltināšana, demontāža, Remontdarbi dzīvoklim, Dzīvokļa renovācija, Ēku renovācija, Kapitālais remonts, Apdares darbi, Kosmētiskais remonts, Mājas renovācija, remonts,

Būve un tehnika, SIA

Rītausmas 5-1, Rīga, LV-1058
Jumtu izbūves darbi, jumtu darbi, jumta remonta darbi, jumta remonts, jumti, ēku pamatu izveide, pamati

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Būvfirma Jumti, SIA

Kaibala, "Ezernieki" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Celtniecības un remonta darbi

Būvparks, pilnsabiedrība

Sesku 10 k.2, Rīga, LV-1035
Būvdarbu veikšana un vadīšana, ārējie, iekšējie apdares darbi, ārējā, iekšējā apdare. Būvuzraudzība. Elektroapgādes un vājstrāvu iekšējo tīklu izbūve. Ūdensvadu un kanalizāciju iekšējo tīklu izbūve. Termoaudita kontrole būvniecības procesā. Privātmāju būvniecība, rekonstrukcija, renovācija. Dzīvokļa remonts un renovācija. Ēku