Jumti

Drukāt
Banner 1050x80

Toode, SIA, Tukuma filiāle

Spartaka 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti , (jumtu, jumts) un sienu fasāžu,, Jumti Tukumā. Tode. Tukumā. Tukuma rajons.

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Jumti , jumta maiņa, jumta nomaiņa, jumtu darbi, jumta siltināšana, jumtu remonts, jumtu tīrīšana, jumta, ieklāšana, ruberoīds, rubeorīda jumti , rubeorīda jumta ieklāšana, ruberoīds ieklāšana, plakanie jumti

A&U JUMTI, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Jumts, jumta darbi, jumiķu darbi, pilna cikla jumta darbi, jumtu ieklāšana, jumtu remonts, jumtu siltināšana, jumtu hidroizolācija, jumtu maiņa, jumta noteku uzstādīšana, jumtu apkope, jumtu mazgāšana, ēku fasādes mazgāšana, konsultācijas par jumtiem. 

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums:

"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums, orientēts uz individuālu apkalpošanu un augstu servisa līmeni.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

Senču Jumti, SIA

Idus, "Cerības" , Sēļu pagasts, Valmieras nov., LV-4213
Pakalpojumi:: ✓ Jumtu darbi ✓ Jumiķa pakalpojumi ✓ Koka jumta segumi ✓ Koka nojumes ✓ Jumtu maiņa Par mums::

"Senču Jumti" - stāsts kokzāģētavā. Kokzāģētava Valmieras novadā, kas piedāvā pieredzēt stāstu un demonstrējumu, kā no apaļkoka nonāk līdz gatavai apses skaidai jeb lubiņai, kas ir viens no senākajiem latvisko jumtu materiāliem. Apses baļķis - klucis - skaida.

Baltic Construction Systems, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts: Angāru, industriālo ēku, veikalu un noliktavu būvniecības risinājumi.
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

Ondulat RKF, SIA

Biķernieku 121h, Rīga LV-1021
Piedāvājam::

Jumtu segumi:

✓ ONDULINE viļņotās bitumena jumta loksnes. ✓ ONDULINE TILE divtoņu viļņotās bitumena loksnes. ✓ viegli tērauda jumta dakstiņi ar dabīgā akmens granulātu EVERTILE ✓ krāsa bitumena loksnēm ONDUPAINT. ✓ bitumena dakstiņi TEGOLA CANADESE. ✓ uzkausējamie bitumena ruļļveida materiāli.

Jumta logi VELUX un FAKRO jumta logi. FAKRO bēniņu kāpnes.

Caurspīdīgie jumta materiāli:

✓ šūnu polikarbonāta caurspīdīgās loksnes, ✓ PVC viļņotās caurspīdīgās loksnes.

Labi jumti, SIA

Daugavpils 37, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Montāžas un uzstādīšanas darbi:: ✓ PVC logi,  ✓ metāla jumta segumi,  ✓ metāla žogi, ✓ saidingi,  ✓ ūdens noteku sistēmas,  ✓ metāla sienu segumi,  jumta logi, ✓ bēniņu kāpnes,  ✓ šindeļi un bezazbesta loksnes.

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
SIA "S Panel" piedāvājums::

• sendvičpaneļi sienām, jumtiem un saldētavām • gatavi angāru risinājumi tirdziecības, ražošanas, noliktavu, lauksaimniecības un darbnīcu telpām • sienu, jumtu un konstruktīvie profili • trapeces profili • Z, C un OMEGA tērauda profili • moduļu jumta paneļi • fasādes kasetes un paneļi • jumta segumi • PVC jumta izolācijas mebrāna • bitumena jumtu klājums • jumta noteksistēmas

Jumtu serviss, SIA

Palmu 4, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā:: ✓ Jumta segumi ✓ Jumta logi ✓ Metāla jumti ✓ PVC Apraksts:

SIA "Jumtu serviss" piedāvā jumtu un sienu segumu tirdzniecību un to ieklāšanu, kā arī piedāvājumā jumta logu tirdzniecība un montāža.

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Piedāvājums:: ✓ Profili jumtam ✓ Profili sienām ✓ Tērauda ēkas ✓ Jumtu aksesuāri Būvniecība:: Uzņēmums kā savu mērķi ir izvirzījis klientiem piegādāt kvalitatīvāko, kā arī ekonomiskāko produktu tirgū. Jumta un fasāžu materiāls tiek izgatavots no auksti velmēta tērauda, kas no abām pusēm pārklāts ar karsti cinkota 275 g / m2 cinka vai 150g/m2 no alumīnija un cinka slāņa, saskaņā ar standartiem EN 10346 un EN 10 143 . Tiek nodrošināta garantija un savlaicīga piegāde.

Ravex, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Ravex" vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar koka logu, metāla durvju un jumtu konstrukciju pārdošanu, montāžu un remontu. Īpašie HORMANN piedāvājumi - paceļamie vārti ir visizplatītākais garāžas vārtu veids, kas sevī apvieno drošību ar dizaina eleganci. SIA "Ravex" darbībā liela nozīme tiek pievērsta gan privāto, gan būvfirmu, gan valsts pasūtījumu apkalpošanas kvalitātei.

 

SIA Skārdnieks M

Priekuļi, Izmēģinātāju 1a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražošanā izmantojam:: ✓ Alumīniju ✓ Cinkotu skārdu ✓ Misiņu ✓ Nerūsējošo tēraudu ✓ Skārdu ar krāsas pārklājumu ✓ Tēraudu ✓ Varšu Par mums: SIA Skārdnieks M, kopš 2001. gada nodarbojas ar skārda izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību. Laika gaitā uzkrājot zināšanas un attīstot ražotni, esam kļuvuši par vadošo skārdniecību Vidzemē. Mūsu uzņēmumā strādā skārdnieki ar daudzu gadu pieredzi, kas veic pasūtījumu izpildi. Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, darbā ar metāliem, kas ļauj realizēt dažādus sarežģītus, individuālus projektus.

Skārdnieks M ir oficiāls Ruukki partneris Vidzemē. Mēs piedāvājam plašu klāstu no Ruukki jumta segumu materiāliem un papildelementiem.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!

A & A, SIA

Mazā Nometņu 35, Rīga LV-1002
Par uzņēmumu:

SIA "A&A" piedāvā jumtu segumu ierīkošanu, ēku siltināšanu, starppaneļu šuvju hermetizāciju. Sintepona un neausto materiālu ražošana.

Koka konstrukcijas un vējaplāksnes, hidroizolējošie materiāli, siltumizolācija un stiprinājuma elementi ir jumta neredzamā, bet būtiskā daļa. Ne mazāk nozīmīgs ir jumta segums, kas nodrošina mājas ilgmūžību un pievilcīgu izskatu. Pieejami māla, cementa, bitumena dakstiņi, dažādu toņu metāla un bituma plākšņu segums.