Jumti

Drukāt
Banner 1050x80
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
, logu remonts Rīgā, dzīvokļu remonts Rīgā, krāsns remonts, mājas remonts, tualetes remonts, metāla jumti
  • 1 Celtniecības un remonta darbi
2

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Krāsošana, krāsošanas darbi, flīzēšana, sienu apdare, grīdas apdare, reģipša montāža, santehnika, mūrēšana, špaktelēšana, fasādes siltināšana, metināšanas darbi, dažādu grīdas segumu ieklāšana, Celtniecība, būvniecība. Remontdarbi. Iekšdarbi. Renovācija. No pamatiem līdz atslēgai. SRKK. Būvēt. Celt. Remontēt. Iekšējie remontdarbi.
  • 2 Celtniecības un remonta darbi
3

A.M.Holdings, SIA

M.Ķempes 2, Liepāja LV-3407
Jumtu nomaiņa, jumtu seguma maiņa, jumts, jumti , jumta. Karkasu konstrukcijas, karkass.
  • 3 Celtniecības un remonta darbi

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Toode SIA Liepājas filiāle

K.Ukstiņa 8, Liepāja LV-3401
Ražošana, projektēšana, tirdzniecība: Tērauda, metāla, skārda jumti , (jumtu, jumts) un sienu fasāžu,, Jumti Liepājā. Tode. metāla jumti Liepājā, Liepājas rajons, Ventspils raj.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: „SK Jumts” piedāvā dažāda veida jumtu seguma ieklāšanu, nomaiņu, kausēto ruberoīda jumtu uzkarsēšanu. Visa veida skārdnieku un jumiķu darbus. Mansardu un jumta konstrukciju izbūvi, jumta logu montāžu, dūmvadu izgatavošanu. Piemeklēsim Jums vēlamāko variantu. Jumtu un sienu segumu tirdzniecība.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

Koka konstrukcijas un vējaplāksnes, hidroizolējošie materiāli, siltumizolācija un stiprinājuma elementi ir jumta neredzamā, bet būtiskā daļa. Ne mazāk nozīmīgs ir jumta segums, kas nodrošina mājas ilgmūžību un pievilcīgu izskatu. Pieejami māla, cementa, bitumena dakstiņi, dažādu toņu metāla un bituma plākšņu segums.